-1.1 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

A modellalkatú nő, akinek olyan munkája van, ami miatt a férfiak elutasítják: “Azt mondják, már nem vagyok vonzó” .. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Egy norfolki nő, Darcie Richards elárulta, hogy a munkája miatt kevésbé vonzó a férfiak számára.

A fiatal szőke nő, aki annyira gyönyörű, hogy akár modell is lehetne, kissé szokatlan szakmát választott.

A modellalkatú nő, akinek olyan munkája van, ami miatt a férfiak elutasítják: "Azt mondják, már nem vagyok vonzó"

Darcie kőműves, és a közösségi oldalakon sokan azért szólnak be neki, mert nem tűnik elég erősnek ehhez a munkához. Ráadásul, a férfiak, amikor megtudják, hogy mit dolgozik, már egyáltalán nem tartják vonzónak.

A nő, aki kőműves lett

Az emberek azért ítélkeznek felette, mert olyan szakmát választott, amelyben általában csak a férfiak jeleskednek. A kőművesiparban világszerte a férfiak dominálnak. Darcie azonban azt mondta, hogy jól érzi magát a munkahelyén, szereti és kiválóan végzi a munkáját, annak ellenére, hogy sokan csak nevetnek rajta, elítélik, és nem hiszik, hogy képes megfelelni az ügyfelek elvárásainak.

A kőműves nő – képek

A 26 éves nő büszke a munkájára, és gyakran posztol fotókat az építkezésről. Darcie a TikTok-on rendszeresen tesz közzé videókat a munkájáról, mára már 212.000 követője van. Bevallotta, hogy azért teszi közzé ezeket az anyagokat, mert azt akarja, hogy a nők jól érezzék magukat a bőrükben, és arra bátorítja őket, hogy válasszanak bármilyen munkát, amit szeretnének.

Darcie sok feminista megjegyzést kapott a férfiaktól, akik azt mondták neki, hogy túlságosan férfias állást választott.

“Bizonyára ez a legkevésbé vonzó munka, amit egy nő manapság végezhet” – írta kommentben egy fiatal.

 

Darcie alapjában véve egy vékony testalkatú nő, és büszke arra, hogy el tudja végezni ezt a munkát. Mielőtt kőműves lett volna, Darcie pincérnőként dolgozott.

“Nőkét nehéz volt meghozni a döntést, hogy igenis, én is dolgozhatok építkezésben, mivel nagyon sok előítélettel teli megjegyzést kaptam. Ez nem az a fajta munka, ahol egész nap kávét főzöl, és lógatod a lábad. Ez kemény munka, amit minden nap kitartóan kell végezni” – mondta egy videóban a 26 éves nő.

 

Még akkor is, ha munkába nem sminkeli magát, és nem is a legszebb ruhákat hordja, a fiatal nő a munkaidőn kívül fitogtatja karcsú alakját és gyönyörű arcvonását.

“Lányok százai jöttek hozzám, és azt mondták, hogy inspirációt jelentek számukra. Úgy gondolják, hogy ez csodálatos, és arra ösztönzöm őket, hogy kövessék álmaikat. (…) A követőim fele férfi, és sokan azt mondják, hogy örömmel látják, hogy nők is választják ezt a pályát” – tette hozzá Darcie.

“Azt gondolják, hogy nem vagyok elég erős vagy túl lassú vagyok a munkámban. Egy férfi még azt is mondta nekem, hogy a munkám miatt egyáltalán nem vagyok vonzó” – mesélte Darcie.

 

Az Egyesült Királyságban a nők mindössze 14%-a dolgozik az építőiparban.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....