17.4 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

A modellalkatú nő, akinek olyan munkája van, ami miatt a férfiak elutasítják: “Azt mondják, már nem vagyok vonzó” .. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Egy norfolki nő, Darcie Richards elárulta, hogy a munkája miatt kevésbé vonzó a férfiak számára.

A fiatal szőke nő, aki annyira gyönyörű, hogy akár modell is lehetne, kissé szokatlan szakmát választott.

A modellalkatú nő, akinek olyan munkája van, ami miatt a férfiak elutasítják: "Azt mondják, már nem vagyok vonzó"

Darcie kőműves, és a közösségi oldalakon sokan azért szólnak be neki, mert nem tűnik elég erősnek ehhez a munkához. Ráadásul, a férfiak, amikor megtudják, hogy mit dolgozik, már egyáltalán nem tartják vonzónak.

A nő, aki kőműves lett

Az emberek azért ítélkeznek felette, mert olyan szakmát választott, amelyben általában csak a férfiak jeleskednek. A kőművesiparban világszerte a férfiak dominálnak. Darcie azonban azt mondta, hogy jól érzi magát a munkahelyén, szereti és kiválóan végzi a munkáját, annak ellenére, hogy sokan csak nevetnek rajta, elítélik, és nem hiszik, hogy képes megfelelni az ügyfelek elvárásainak.

A kőműves nő – képek

A 26 éves nő büszke a munkájára, és gyakran posztol fotókat az építkezésről. Darcie a TikTok-on rendszeresen tesz közzé videókat a munkájáról, mára már 212.000 követője van. Bevallotta, hogy azért teszi közzé ezeket az anyagokat, mert azt akarja, hogy a nők jól érezzék magukat a bőrükben, és arra bátorítja őket, hogy válasszanak bármilyen munkát, amit szeretnének.

Darcie sok feminista megjegyzést kapott a férfiaktól, akik azt mondták neki, hogy túlságosan férfias állást választott.

“Bizonyára ez a legkevésbé vonzó munka, amit egy nő manapság végezhet” – írta kommentben egy fiatal.

 

Darcie alapjában véve egy vékony testalkatú nő, és büszke arra, hogy el tudja végezni ezt a munkát. Mielőtt kőműves lett volna, Darcie pincérnőként dolgozott.

“Nőkét nehéz volt meghozni a döntést, hogy igenis, én is dolgozhatok építkezésben, mivel nagyon sok előítélettel teli megjegyzést kaptam. Ez nem az a fajta munka, ahol egész nap kávét főzöl, és lógatod a lábad. Ez kemény munka, amit minden nap kitartóan kell végezni” – mondta egy videóban a 26 éves nő.

 

Még akkor is, ha munkába nem sminkeli magát, és nem is a legszebb ruhákat hordja, a fiatal nő a munkaidőn kívül fitogtatja karcsú alakját és gyönyörű arcvonását.

“Lányok százai jöttek hozzám, és azt mondták, hogy inspirációt jelentek számukra. Úgy gondolják, hogy ez csodálatos, és arra ösztönzöm őket, hogy kövessék álmaikat. (…) A követőim fele férfi, és sokan azt mondják, hogy örömmel látják, hogy nők is választják ezt a pályát” – tette hozzá Darcie.

“Azt gondolják, hogy nem vagyok elég erős vagy túl lassú vagyok a munkámban. Egy férfi még azt is mondta nekem, hogy a munkám miatt egyáltalán nem vagyok vonzó” – mesélte Darcie.

 

Az Egyesült Királyságban a nők mindössze 14%-a dolgozik az építőiparban.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bejelentette a kormány: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

A békési kitermelés nagymértékben hozzájárulhat az éves hazai gázfogyasztás fedezéséhez. Az energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős...

Nem valami jó hírek, még ha elméleti síkon is..

Egy apró változás elpusztíthatja a Földet és az összes bolygót Tudományos szimulációk azt sugallják, hogy a külső bolygók mozgásának...

Újabb háború törhet ki Európában

Nagy az esélye annak, hogy Koszovó és Szerbia között ismét fegyveres összetűzés alakuljon ki – nyilatkozta a sajtónak...

Nincs veszélyben hazánk zöldtőkéje

A fakitermelésre vonatkozó rendkívüli szabályok akkor lépnek életbe, ha az energiakrízis eljut arra a szintre, amikor a lakossági...
facebook