15.3 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

„A mexikói kaja sz*r, az egész stábnak hasmenése van!” – Botrányba fulladt az Ázsia Expressz forgatása, Alekosz kitálalt a körülményekről…

Dátum:

Megosztás:

Nagy Alekosz az Ázsia Expressz forgatási szünetében tálalt ki a Blikknek a szerinte emészthetetlen mexikói ételekről.

Már egy hónapja annak, hogy utoljára hallhattunk az ország elsőszámú provokátoráról, Alekoszról.

Ilyen valószínűleg azóta nem történt a magyar médiában, amióta az izomceleb annak idején – még 2010-ben – beköltözött a Való Világ-villába.

A görög hősről kapott utolsó információmorzsák arról szóltak, hogy Alekosz már az Ázsia Expressz első forgatási napján botrányt okozott, mivel nem volt megelégedve a szálláshelyéül szolgáló hotel párnáival, ezért magyarul kezdett el üvöltözni a személyzettel. Mindezt azután, hogy előző nap kiakadt a magyar sztárokat szállító repülőn, amiért egy nő vezette a gépet.

Erről Te sem maradhatsz le!

A kalandshow mexikói és guatemalai forgatása azóta is zajlik, ám a szabadnapján most sikerült elcsípnünk Alekoszt. A korábban a BRFK által is megfigyelt hellén hős ugyan a műsor cselekményéről semmilyen részletet nem volt hajlandó elárulni, ám az aggályainak azonnal hangot adott, amint felvette a telefont a kollégánknak.

További felvezetésre nincs is is szükség, a realitysztár beszámolóját változtatás nélkül közöljük:

„Jó újra magyar szót hallani! Hetek óta járom a mexikói dzsungelnek megfelelő utcákat… mit mondhatnék? Mint mindig, kiválóan feltalálom magam, de hiányoznak az ízek. Itt ugyanis semmi mást nem tudok érezni, csak azt, hogy valami csíp. Ezek még a gumicukorba is chilit raknak, képtelenek érezni az ízeket, a stáb minden egyes tagja szenved. Az első hetekben büszke voltam magamra, jó érzéssel töltött el, hogy rajtam kívül mindenki gyomorbántalmakkal küzdött. Én bírtam, a testem fel van készítve a háborús körülményekre, hiszen magam is szolgáltam annak idején. A Tacóval azonban nem tudtam megbirkózni, mindenem elgyengült, a forgatás hosszú óráit töltöttem a pálmafás jelű mosdóban.

Pár napja egy eseményen találkoztam Mexikó élelmiszerbiztosával. Nem szoktam vulgáris lenni, 13 éves televíziós pályafutásom során sosem nyilvánultam meg torz módon, de egyszerűen ki kell mondanom a szemébe, hogy a mexikói kaja sz*r! Mielőtt idejöttem, másról sem hallottam, csak hogy a Taco a világ vezető étele. Hát, kérem szépen, ez egy apró darab, groteszk alakú chips, amibe ismeretlen eredetű húst dobálnak, zöld szósszal, emészthetetlen darabokkal. Kértem a vezetőt, hogy mindent dobjanak ki a konyhájukból és vezessenek be új dolgokat. Nem válaszolt, elfordult. Ez nem megoldás.

Amint hazaérek, végigjárom a Balaton-part halászcsárdáit, hogy újra érezhessem a hazai, magyar ételeket! Kérem a magyar tenger mellett található vendéglátó egységeket, hogy jegyezzék fel, Alekosz 2023. májusától egészen augusztusig ingyen fogyaszt!

Erről Te sem maradhatsz le!

Az élményért cserébe hírüket akarom vinni a világba, az Ázsia Expressz után ugyanis biztos vagyok benne, hogy engem nemzetközi produkciókban fognak alkalmazni! Mindenki tudtára fogom adni, ahogy az ildomos, hogy a magyar konyha egyedülálló, páratlan, minden tekintetben a világ legjobbja” – számolt be sokkoló élményeiről a Blikknek Alekosz.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...