A menyasszony fenntartott egy helyet elhunyt fiának. Amikor meglátták ki ül le rá, mindenki elnémult

0
323
a menyasszony fenntartott egy helyet elhunyt fiának. amikor meglátták ki ül le rá, mindenki elnémult

Az esküvőnk napja életünk egyik legmeghatározóbb eseménye, amelyet soha nem felejtünk el, viszont Becky vőlegénye, Kelly Turney még emlékezetesebbé szerette volna tenni ezt a csodás napot menyasszonya számára.

Két évvel az esküvőjük előtt Becky elvesztette 19 éves fiát, Tristont. Az esküvőjén azt akarta, hogy a fiú is jelen legyen, akármilyen módon is lehetséges az.

Ezért Becky elhelyezett egy üres széket ezzel a felirattal:

“A mennyben vagyok az esküvőd napján, tehát mit tehetnék? A Földre szállok, hogy veled tölthessem. Talán nem fogsz látni engem, de ott leszek.”

Becky életének egyik legnagyobb meglepetése azonban addig titokban volt tartva, köszönhetően a vőlegényének. Kelly hónapokat töltött azzal, hogy megszervezze egy san diego-i  fiatalember odautaztatását Alaszkába az esküvőjük napjára. Amikor Becky meglátta őt, nem volt képes visszatartani a könnyeit.


Jacob Kilby, 21 éves, hypoplasiás balszívfél szindrómával született és három műtéten is átesett, mielőtt elérte volna a 2 éves kort. 2015-ben szívrohamot kapott és ekkor felkerült a hosszú transzplantációs listára, majd végül megkapta Triston szívét.

Jacob megengedte, hogy Becky meghallgassa a szívét egy sztetoszkópon keresztül, hogy ismét hallhassa a fia szívverését. Bár a fia nem volt jelen, mégis szó szerint érezhette, hogy a szíve dobbanását.


Mindenkinek van egy hagyatéka, de látva azt, hogy Triston milyen mértékben megváltoztatta Jacob életét, hihetetlenül büszkévé tett.” – mondta Becky.

Becky fia négy másik életet is megmentett a szervadományozás révén, és Jacob azt reméli, hogy ez a szívmelengető történet arra ösztönöz majd másokat is, hogy szervadományozókká váljanak, és arra, hogy a szervet megkapók felvegyék a kapcsolatot az adományozó családjaival.

Ahelyett, hogy Triston halálának részleteiről beszéltek volna, a  család másra akarta helyezni a hangsúlyt. “Azt szeretnénk, hogy a fókusz a szervadományozásra és a fogadó és adományozó családok közötti kapcsolatra és a gyógyulási folyamatra helyeződjön.” – mondta Kelly.

A család azt reméli, hogy a csodálatos történetükön keresztül inspirálhatnak másokat. Bár Triston már nem tartózkodik a Földön, öröksége ma is él.

Forrás, fotó: tudasfaja.com / Hirmagazin.eu