36.9 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

„A megérzések nem csalnak” – Megtörte a csendet Curtis felesége: végig tudta, hogy új nő került a képbe

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Hosszú hallgatás után megtörte a csendet Curtis, azaz Széki Attila (31) felesége, Kriszti (27)! A rapper volt párja kendőzetlen őszinteséggel vallott a Tények Pluszban érzelmeiről, amelyek az elmúlt hónapokban a lelkét tépázták a szakítás miatt.

– Csalódott voltam, volt, amikor szomorú, volt, amikor nagyon éreztem a hiányát, volt, amikor kevésbé, amikor dühös voltam, nagyon haragudtam rá, és meg tudtam volna ölni – vallotta be köntörfalazás nélkül.

Nem sokkal azután, hogy Curtis és neje közleményben vallották be, hogy a kapcsolatuk végérvényesen megromlott, a rappert egy válogatott kosárlabdázónővel fotózták le. Bár sejtette, hogy új nő került a képbe, Krisztit szíven ütötték a leleplező fotók. Mindenki azt kérdezte, mit érezhetett a rapper felesége.

– Igazából azért is éreztem, hogy van neki valaki, mert napi szinten kapcsolatban voltunk telefonon, de az utóbbi időben ez megszakadt. Érezhető volt, azért a nők nem hülyék, a megérzések nem csalnak, amit én szóvá is tettem neki, de tagadta. Azt gondolom, ennek ki kellett derülnie, szembesülnöm kellett azzal, hogy igenis, neki van valakije, hogy mással is volt kapcsolatban, vagy van, nem tudom. Így most tudtam azt mondani, hogy teljesen elengedtem ezt az egészet – tette hozzá megindultan Kriszti, aki a Blikk megkeresésére is reagált, és kiderült, végleg lezárta a dolgot.

„A gyerekem a legfontosabb, aki minden időmet kitölti, és nem szeretnék felesleges dolgokkal foglalkozni rajta kívül” – írta lapunknak határozottan.

Döbbenetes, de Kriszti a nehéz időszak ellenére is erős tud maradni, hiszen sokat találkoznak a rapperrel.

Gyerekük miatt ma is sok időt tölt együtt a rapper és felesége /Fotó: Instagram Gyerekük miatt ma is sok időt tölt együtt a rapper és felesége /Fotó: Instagram

„Pont ezért nem vettek észre semmit ebből az egészből, hogy mi külön vagyunk. (…) Ő akkor is ugyanúgy kiposztolta, hogy szeret minket, és ez szerintem tök normális, hisz én vagyok a gyereke anyja” – folytatta, majd meglepetésre hozzátette: lehet, hogy Curtis naponta más nővel lesz, de a szeretet nem múlik el irántuk.

– Szeret engem mint a gyereke anyját, mint azt a nőt, aki kitartott mellette, mint aki a felesége volt, aki megszülte a gyerekét és neveli. Ahogy van szabadideje, jön Doncsihoz. Mondjuk most nagyon sokat dolgozik a Sztárban Sztár műsora miatt is, de napi szinten beszélünk, és tök normális hangvételűek a beszélgetések. A gyerek miatt nem is lehetne más – vallotta be érzelmesen a TV2 képernyőjén.

Lassan kész továbblépni

Széki Krisztina jelenleg egyedülálló, de úgy érzi, hamarosan készen áll az újrakezdésre. – Egyelőre nem gondolkodom továbblépésen, de 27 éves vagyok, előttem az élet. Nem mondom azt, hogy nyitott vagyok egy párkapcsolatra, de igenis, most már így azt érzem, hogy a közeljövőben valószínűleg ez is el fog jönni.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Varga Imre

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...

Holnaptól országos tűzgyújtási tilalom! A tilalom megszegői, akár 1 millió Ft-os bírságra is számíthatnak!

Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt szombattól az ország teljes területén elrendelték a tűzgyújtási...

A nyelvtanulás egy meglepő titka, .. de talán te ismered..

Az ismétlés a tudás anyja - tartja a régi bölcsesség. De vajon hogyan, hányszor és milyen módon kell...
facebook