Home Egészség - betegség Biologika, újmedicina A megbetegedést beindító biológiai konfliktusokról (biologika, ujmedicina)

A megbetegedést beindító biológiai konfliktusokról (biologika, ujmedicina)

0

A biológiai konfliktus egy élettani esemény, aminek hatására beindul egy elváltozás. Mégis mitől biológiai a konfliktus? Milyen jellegzetességei vannak? Miről lehet felismerni? Hogyan következik be egy ilyen konfliktus? Mit határoz meg a konfliktus intenzitása? Mitől függ, hogy beindul-e egy válaszreakciós elváltozás? Példák konfliktusokra az influenzánál, herpesznél, és a konfliktusok következményei.

Miért fontos, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk a lelkivilágunknak? Hogyan lássunk hozzá egy biológiai konfliktus feltárásához? Milyen mágikus kérdéseket tehetünk fel magunknak, ha benne vagyunk egy érzelmi konfliktusban? Miért érdemes odafigyelni arra, hogy mi a tétje, a súlyozó tényezője a konfliktusnak? Hogyan tudjuk minimalizálni a kellemetlen tüneteket, ha már belefutottunk egy biológiai konfliktusba? Miért érdemes minden körülmények között megőrízni a lelki nyugalmunkat? Ezekre a kérdésekre ad választ Roberto a fenti videóban a saját tapasztalatai alapján.

 

Exit mobile version
Megszakítás