19.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Állítólag a medencétől esett teherbe egy orosz lány Egyiptomban

Dátum:

Megosztás:

Egy orosz édesanya azt állítja, hogy lánya egy egyiptomi hotel medencéjétől esett teherbe.

A medencétől esett teherbe egy orosz lány Egyiptomban
A Kirovográdban élő Szvetlana a Pesochnya.ru szerkesztőségének eljuttatott levelében kétségbeesetten panaszolta, hogy a 17 éves lánya az egyiptomi nyaralás alatt a tisztítatlan szállodai medence vizétől esett teherbe. Az anya állítása szerint Anna mindvégig vele volt, senkivel nem találkozott, és felügyelet nélkül sem maradt.

„Ügyeltem arra, hogy ne kerüljön semmilyen romantikus kapcsolatot a hely arab férfiakkal. A cápaveszély miatt kizárólag a szálloda medencéjében fürdőztünk. Hamar feltűnt, hogy a személyzet csak felületesen tisztítja a medencét, miközben nagy számban fürdőztek itt az arab férfiak. Két héttel azután, hogy visszatértünk az egyiptomi nyaralásból pozitívat jelzett a lányomon elvégzett terhességi teszt„ – írja a felháborodott nő.

Az asszony azt állítja az elutazás előtt is csináltatott a lánnyal egy tesztet és az akkor negatív lett. A lány azt állítja, hogy a nyaralás alatt és azt követően sem feküdt le senkivel. Az anya csak a medencére tud gondolni, hogy ott termékenyítette meg egy kósza spermium. Szerinte a helyi férfiak a medencékben önkielégítenek, és a kislány emiatt esett teherbe.
Az elkeseredett asszony azt tervezi, hogy beperli a szállodát.

Nem ez az első ilyen történet, 2009-ben egy lengyel édesanya indított pert egy egyiptomi hotel ellen, mert meg volt győződve arról, hogy a 13 éves lánya a szálloda medencéjétől esett teherbe.

 

Forrás: kápáthír

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...