Hirmagazin.eu
Főoldal » A magyarok elutasítják a kötelező kvótát
Belföldi hírek

A magyarok elutasítják a kötelező kvótát

A magyarok többsége elutasítja az Európai Bizottság legújabb javaslatát a kötelező kvótáról – írta meg a Századvég kutatási eredményeit a legfrissebb Figyelő. A Soros-tervként is elhíresült program lényege, hogy az Európai Unióba érkező migránsokat felső korlát nélkül, kötelezően be kellene fogadni a tagállamoknak. A tervezetet nem teljesítő tagállamoktól pedig megvonhatják az uniós forrásokat.

Az emberek ismerik, de többségük nem ért egyet az Európai Parlament (EP) szakbizottsága (LIBE) által elfogadott kötelező kvótával. A Figyelő a Századvég kutatásaira hivatkozva arról ír, hogy a lakosok 71 százaléka értesült az EP szakbizottságának döntéséről, azonban a válaszadók 70 százaléka ellenzi a kötelező kvóta javaslatát. Csupán a válaszadók 22 százaléka gondolja azt, hogy be kellene fogadni felső korlát nélkül a migránsokat.

Abban a kérdésben, hogy a migránsok maguk dönthessenek arról, hogy melyik országban telepednének le, hasonló válaszok születtek. A Századvég kutatása szerint a megkérdezettek 73 százaléka, vagyis csaknem háromnegyede elutasítja, hogy a bevándorlók dönthessék el, hogy melyik országba szeretnének menni és a megkérdezettek csupán 20 százaléka véli úgy, hogy erről a migránsoknak kellene határozniuk. Amikor a közvélemény-kutatásában arra voltak kíváncsiak, hogy egyetértenek-e a magyarok azzal, hogy amelyik tagállam nem akar felső határ nélkül migránsokat befogadni, korlátozzák az uniós források kifizetését, a válaszadók 73 százaléka vélekedett úgy, hogy nem ért egyet ezzel az uniós tervezettel.

Forrás: hirado.hu, figyelo

Képek: delzalapress, csepelinfo

 

Hasonló hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk megszólalt Borkairól – elég vészjóslóak a szavai!

Géza

Még a legpesszimistább várakozásokat is alulmúlta a Richter! Ez a cikk, mindenkinek érdekes! Olvasd el és osztd meg!

Géza

Rendkívüli hír! Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc is a Fideszre szavazott! Ámen! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....