Home Életmód Divat, szépségápolás A magassarkú egy valódi női fegyver

A magassarkú egy valódi női fegyver

0
cropped shot of businesswoman in stylish high heeled shoes sitting at workplace
cropped shot of businesswoman in stylish high heeled shoes sitting at workplace

Ez a cipő sosem megy ki a divatból. Akár úgy tekintünk rá, mint professzionális választásra a tárgyalóterembe, akár úgy, mint szexi kellékre a hálószobába, el kell ismernünk, hogy a számtalan kérdés, amit a magassarkú felvet, nagyon izgalmas. Mióta az 1950-es években megérkezett a divatvilágba, sosem esett ki igazán annak kegyelméből.

Annak ellenére, hogy köztudottan nehéz és fájdalmas benne járni, a magassarkú még mindig uralja a kifutókat és a közösségi média trendjeit. Ha megnézzük a 2023-as kollekciókat: a szegecses Valentino tűsarkúkat, az ékköves Gucci párokat vagy a fekete Michael Kors lakkcipőket, jól láthatjuk, hogy mindenhol ottvannak.

A csodálat garantált

Talán azért hordjuk a magassarkút, mert képes minket a felhők közé emelni, vagy azért, hogy lázadjunk a tőlünk elvártak ellen, és akkor szeretjük felvenni, amikor el akarjuk csábítani a partnerünket, vagy egy kis figyelmet akarunk magunkra vonni, egy biztos: csodálatos és nagyszerű dolgokat érhetünk el benne.

Sétáló műalkotások a fehér körömcipők

Minden esküvőnek, családi ünnepségnek vagy vacsorának megvan a maga stílusa és öltözködési szokása, beleértve a cipőket is. Ezek teszik teljessé az egész öltözéket. A fehér körömcipők bármely esküvőn, elsőáldozáson vagy vacsorán ragyogást kölcsönöznek a viselőjüknek. Sok nőnek azonban a megfelelő pár kiválasztása igencsak nehéz feladat. Az elegáns cipőnek ki kell egészítenie az öltözéket, ugyanakkor olyan kényelmesnek kell lennie, hogy a viselője órákig sétálhasson, és akár az éjszakát is végigtáncolhassa benne. De vajon tényleg olyan nehéz elegáns és egyben kényelmes modellt találni?

Ne áldozza fel se a stílust, se a kényelmet!

Ma már nem kell szenvedni az elbűvölő megjelenésért. A legnépszerűbb fehér körömcipők kényelmes sarka stabilitást biztosít. De másképp kell öltözködni egy tengerparti esküvőre, mint egy keresztgyermek elsőáldozására egy étteremben. Sokat fog állni, táncolni vagy esetleg parkok sugárútjain sétálni? Vegye ezt is figyelembe! Az esküvőre és más előkelő alkalmakra való fehér körömcipők sokféle öltözékhez illenek, beleértve a csipkeruhát és a női kosztümöt is.

Previous articleSajátos gépészeti megoldás a légcsatornás klíma
Next article5 dolog, amit nem tudtál a pamutról
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Exit mobile version
Megszakítás