4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeSportLabdarúgás, fociA Liverpool magabiztosan győzött Prágában, Szoboszlai is góllal fejezte be a meccset..

A Liverpool magabiztosan győzött Prágában, Szoboszlai is góllal fejezte be a meccset..

Igen, a Liverpool FC 5-1-es győzelmet aratott a Sparta Praha otthonában az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A mérkőzés csütörtökön, 2024. március 7-én 18:45-kor kezdődött a Generali Arénában, Prágában.

A mérkőzés statisztikái szerint a Liverpool 58%-ban birtokolta a labdát, 19 lövést adott le, ebből 12 volt kaput eltaláló. A Sparta Praha 42%-ban birtokolta a labdát, 12 lövést adott le, ebből 6 volt kaput eltaláló.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work