13.6 C
Budapest
2022. szeptember. 26. hétfő

A legnagyobb probléma az, hogy az EU, és az EU-s országok maguknak is hazudnak olajügyben … Talán ha az EU őszintébb lenne velünk, és a tagországok is kivétel nélkül őszinték lennének önmagukhoz, tudnánk haladni előre!

Dátum:

Megosztás:

Az EU országaiban, sajnos, hazánkat is beleértve olyan hírek terjednek a médiákban, hogy “Brüsszel tudomása szerint egyetlen EU-tagország sem fizet rubelben”..

A Világgazdaság írja, ami szintén hazugság, hogy: “Az EU még most is napi 780 millió eurót fizet az olajért és a gázért Moszkvának”. (Helyesen így kellett volna írni:  Az EU még most is napi 780 millió euróértékben fizet az olajért és a gázért Moszkvának)

Azzal az állítással, miszerint senki nem fizet rubelben az oroszoknak, rögtön ellentétes a Bloomberg tanulmánya, amely tájékoztat arról, hogy: “Eddig összesen tíz európai gázvállalat nyitott számlát az orosz Gazprombanknál, s négyen már rubelben fizettek Oroszországnak a földgázért.”

A következő hatalmas hazugság ez: “…az EU az olajszükségleteinek a 26 százalékát szerzi be Moszkvától..”- írja a Világgazdaság

Ezt rögtön megvétózza az EUROSTAT ENERGIAIMPORT ADATBÁZISA, amely pontosan kirészletezi, hogy az EU összességében, és az EU országai egyenként, mennyi kőolajterméket szereznek be oroszországtól! (Ezt a kimutatást az EU készítette, és 2020-ig részletesen ki van dolgozva!)

A következő hatalmas hazugság, hogy Lenygelország biztonságban van, mert Litvániából áramlik a gáz Lengyelországba, azaz: Amerikai gáz segíti a lengyeleket, ami Litvániából jön.

Ennek rögtön ellentmond szintén az Európai Unió kimutatása, amely 1990-től 2020-ig listázza, bemutatja nagyon attraktív módon, térképpel, adatokkal (húzd az egeret oda, amire kiváncsi vagy!), hogy melyik országban vannak kőolajtermékek, és honnan jön az amerikai gáz, mennyi gáz jön at USA-ból, az a kevéske hogyan oszlik el a tagországok között pótlásnak, és egyáltalán, kinek, milyen szüksége van és azt honnan szerzi be.

Kattints ide és itt reális képet fogsz kapni mindenről! A legbosszantóbb az, hogy ezt a kimutatást maga az EU készítette!

A hazudozás helyett őszintén el kellene mondani, nem csúsztatásokkal, hogy milyen helyzetben van az EU, és honnan, mennyi kőolajterméket tudunk beszerezni, és az adott országok energiaszükségletét a rendelkezsére álló importmennyiség mennyire elégíti ki, és innen  lehetne továbbmenni, de ha állandóan hazudoznak a tagországoknak, és az embereknek, abból katasztrófa lesz!

Az Európai Uniónak a saját tagállamaival kellene jobban, tisztességesebben és őszintébben foglalkozni, az EU-egysége – és a tagországok megóvása kellene hogy az egyetlen cél legyen!

Az őszinteségnél nincs hatékonyabb eszköz a megfontolt fellépéshez!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Több mint 8 ezer koponyát őriznek az egykori kivégzőhelyen: a Csoeng Ek a kambodzsai népirtás emlékmúzeuma (18+)

A kambodzsai kommunisták egykori kivégzőhelye a Csoeng Ek, mely ma emlékmúzeumként működik. A kambodzsai főváros, Phnompen szomszédságában kegyetlen tragédia...

Arzénos családirtásra épített praxist: Gerzsány Mária, a sorozatgyilkos hátborzongató története (18+)

Megdöbbentő történet egy kegyetlen emberről. Sokáig azért nem sikerült lebuktatni, mert a falubeli megrendelői összejátszottak vele. Sok hátborzongató történetet...

Megtartotta körzetét a baloldal Újpesten

Győzött az ellenzék a IV. kerületben. Egy baloldali körzetet hozott a vasárnap tartott időközin az ellenzék, Maholányi Zsolt, a DK, az...

X-Faktor 2022: tényleg valóságshow lett a tehetségkutató műsorokból?

2004. január 10-én a Megasztár első élőben közvetített döntője új fejezetet nyitott a hazai kereskedelmi tévézés történetében. A műsor hat...