36.1 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

A lakásmaffia legaljasabb módszere: behálózzák a hölgyeket, majd a családjuk ellen fordítják – Segélykérő üzenet

Dátum:

Megosztás:

Kisajátítja az egyik testvért az új párja, elzárja a családjától és mindenkitől, ráadásul átvette az irányítást a bankszámlája felett is, sőt anyagi jellegű követeléseket is támaszt a családtagokkal szemben.

Mindezt a Blikk egyik olvasója jelezte feljelentésében a rendőrségnek és kért segítséget is, mert úgy érzi, hogy testvére élettársa a nemrég megörökölt házra akarja rátenni a kezét.

A lakásmaffia egyik legaljasabb módszere pedig épp az, hogy szeretteinket behálózva lépnek fel, és sokszor már semmit sem lehet tenni ellenük.

– Behízelegte magát Jóska a testvéremhez, Ildihez, kezdve azzal, hogy majd ő rendbe tartja a kertet és segít neki mindenben, aztán most már ott tartunk, hogy a számlájához is hozzáfér – sorolta Éva a Blikknek, kérve, hogy az érintettek ne az igazi nevükön szerepeljenek a cikkben.

Kiválogatjuk Neked a legfontosabb – és legérdekesebb híreket, amit megspékelünk saját híreinkkel! Nézd meg az összeállításunkat!

Éva és testvére, Ildikó szülei már nem élnek. – A testvéremhez másfél hónapja beköltözött az új párja, aki mára teljesen behálózta őt érzelmileg. Ildi azóta teljesen megváltozott, és többek közt olyan követeléseket támasztanak felém, amit egyrészt én anyag nem tudok teljesíteni, másrészt meg teljesen felfoghatatlan a számomra.

– Emiatt azért is vagyok szomorú, mert korábban az anyagiak miatt soha nem veszekedtünk, sőt Ildi egyik hitelét is én fizettem ki, és az ingatlanokkal kapcsolatban sem volt köztünk vita. A házat, amelyben Ildi 2015 óta lakik, én építettem meg annak minden költségével együtt. Igaz, az emelet még nincs teljesen kész – jegyezte meg Éva.

Elmondta azt is, hogy amióta a testvéremnek új párja lett, folyamatosan anyagi terhekbe próbálják belekényszeríteni. – Ráadásul elképesztő gyorsaságú tempóban – tette hozzá. – Most azt követelik tőlem, hogy biztosítsam a ház befejezésének a költségét, úgy, hogy Ildinek a párja intézné az építkezést. Amihez igényt tartanak több millió forintra. Emellett rá akarnak venni arra, hogy rendezzük el az ingatlanok tulajdonjogi helyzetét oly módon, ami számomra igazságtalan és nem is észszerű.

– A testvéremet teljesen ellenem fordította, folyamatos támadásnak vagyok kitéve, Jóska csak vezényel és követeli a ház befejezését és beleszól a tulajdonjogokba is. Sőt által ismeretlen emberek pénzt utalnak Ildi bankszámlájára rejtélyes és érthetetlen módon.

Kiválogatjuk Neked a legfontosabb – és legérdekesebb híreket, amit megspékelünk saját híreinkkel! Nézd meg az összeállításunkat!

Éva meglepődött egyébként azon, hogy bár folyamatosan zúdultak rá az ingatlanokkal kapcsolatos követelések, hol ez, hol az, ami felfoghatatlan és félti Ildit, mert már munkahelye sincs. – Arra gyanakszom, hogy az ingatlanjainkat akarják megszerezni valamilyen módon. Én teljesen kivagyok, nyugtatókon élek – mondta kikészülten Éva megjegyezve, hogy nagyon várja a rendőrség lépéseit, amiről később be szeretne számolni.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság részéről lapunk megkeresésére azt a tájékoztatást adták, hogy az ügyben a Budaörsi Rendőrkapitányság vizsgálódik.

infostart

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ha lecserélnénk a lézernyomtatókat, 2025-ig 1300 millió kg szén-dioxidot takarítanánk meg

Az üzleti tintasugaras nyomtató a pénztárcánkat és a környezetet is kíméli A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Hamar vígasztalódott: Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

Nyilvános eseményen jelent meg Berki Krisztián özvegye, és nem egyedül.. Berki Mazsi is ellátogatott Zalatnay Cini és DR BRS...

Az oroszok azt állítják, augusztus 19-én nukleáris katasztrófa történik a zaporizzsjai atomerőműben

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban...

Kiderült: Románia már a februárban szállított fegyvereket Ukrajnának

Bukarest sokáig hevesen tagadta, hogy konkrétan fegyverekkel segítette volna Ukrajnát. EU-s szinten már a háború első napjaiban elfogadtak két...
facebook