3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

A kutya összeszorítja a nő csuklóját, miután megfenyegeti, hogy menhelyre viszi. Miután elengedi a nő kezét, akkor látja meg az igazságot…

Dátum:

Megosztás:

Andrew és Clara Davis hónapokig rágták szüleik fülét, hogy kapjanak egy kiskutyát. A szüleik azonban tartottak tőle, hogy a gyerekek nem fogják megfelelően gondját viselni a négylábúnak, így végül rájuk marad a gondozása..

Végül Nola és Richard mégis engedtek gyerekeik unszolásának, és elmentek a menhelyre, hogy kiválasszanak egy házi kedvencet. Sajnos azonban nem jártak el elég körültekintően, és nem vették számításba, hogy mekkorára fog megnőni a menhelyről hazahozott kutyus.

A kiskutya tündéri volt, és a gyerekek Patch-nek nevezték el, nagyon a szívünkhöz nőtt, és a szülők előzetes félelmeivel szemben megfelelő gondját viselték. Patch azonban nőttön nőtt..

Ezért a szülők úgy érezték a kutya túl nagyra nőtt, és úgy tűnt, nem fér el náluk. Azt gondoljuk, nem voltak túlzottan nagy állatbarátok, mert úgy döntöttek, visszaviszik Patch-et a menhelyre.

Azonban mielőtt még ezt megtehették volna, életükben egy gyökeres fordulat állt be!

Amikor az anya a fürdőszobában éppen zuhanyzott, a kutya teljes torka szakadtából ugatva rontott be a helyiségbe, és a csuklójánál fogva kirángatta őt onnan.

A nő szörnyen megijedt, és azt se tudta, hol van! Azonban amikor felocsúdott, füst szagot érzett. A kutya kivezette őt az égő házból, és idő közben a család többi tagja is szerencsésen kimenekült.

Nola még vissza akart menni a kocsi kulcsokért a házba, de a kutya nem engedte: útját állva megakadályozta ebben!

Ekkor is tökéletesnek bizonyultak az állat ösztönei, mivel pár másodperccel később egy robbanást hallottak a ház belsejéből, és a ház ennek következményeként gyakorlatilag szétesett.

Ezek után a család a biztosítási pénzből és megtakarításaikból végül egy nagyobb házba költözött, és természetesen megmentőjüket sem adták menhelyre, Patch-t nagy szeretetben nevelik tovább.

Milyen érdekes, hogy sok ember csak akkor jön rá, mennyire önzetlenül szeretnek minket a kutyák, hogyha végletes helyzetbe kerülnek!

Neked mi a véleményed?

Forrás, fotó: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Többszörösen törvényt sértett az a horgász, aki egy anyapontyot 300 ezer Ft-ért kínált eladásra!

A Nébih keddi közleménye kiemeli: a halat 300 ezer forintért kínálta feketén eladásra egy tiszanánai horgász, a tetemes...

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...

Szülők figyelem! Tegnaptől indult el, hogy legalább 18 C-fokos léghőmérsékletet kell biztosítani a köznevelési – és oktatási intézményekben!

Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere: A köznevelési és szakképzési intézményekben hétfőtől (november 28-tól) minimum (legalább) 18 C-fok hőmérsékletet kell biztosítani! Azokban...