13.6 C
Budapest
2022. szeptember. 26. hétfő

A kislány a koldusnak ajándékozza az ebédjét. 3 nap múlva az apukáját remegő hangon hívják telefonon

Dátum:

Megosztás:

A gyerekek még tiszta lelkűek, nekik természetesen, belülről jönnek azok a dolgok, amelyek sok emberből később már sajnos hiányoznak. Ők tudják és érzik, hogy milyen csodálatos dolog jót tenni másokkal.

Ellát apukája ebédelni vitte a kaliforniai Monterey-ben, a Lallapalooza étterembe. A lányka már megrendelte az ebédjét, azonban amikor meglátta, hogy egy hajléktalan ül a padon az étterem előtt, gondolkodás nélkül úgy döntött, hogy neki adja az ebédjét.

Édesapja nemcsak hogy megengedte a lányának, hogy jót tegyen a férfival, érthető módon nagyon büszke volt a kislányára. A nemes gesztusról videó felvétel is készült, amelyet a büszke szülők feltöltöttek az internetre.

A meghatott közvélemény hamar felkapta a posztot, és rengeteg emberhez eljutott. Még egy hírműsorba is bevágták az esetet.

Pár nap múlva az édesapa egy igen meglepő telefonhívást kapott: egy hölgy szólt bele a telefonba remegő hangon, aki elmondta, hogy Roseanne-nek hívják. A hajléktalan férfi az ő bátyja, aki veterán katona, poszttraumatikus stressztől szenved, és fél éve próbálják őt megtalálni.


A kislány jó cselekedete tehát láncreakciót indított be. Csodás módon az arról készült felvétel most abban is segített, hogy a családja a fél évvel korábban eltűnt férfi nyomára akadhasson!!! Erről a felvételről van szó, nagyon megható!

Te mit gondolsz? 

Forrás: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Megtartotta körzetét a baloldal Újpesten

Győzött az ellenzék a IV. kerületben. Egy baloldali körzetet hozott a vasárnap tartott időközin az ellenzék, Maholányi Zsolt, a DK, az...

X-Faktor 2022: tényleg valóságshow lett a tehetségkutató műsorokból?

2004. január 10-én a Megasztár első élőben közvetített döntője új fejezetet nyitott a hazai kereskedelmi tévézés történetében. A műsor hat...

Hiába ment Gyurcsány Miskolcra kampányolni, a Fidesz jelöltje nyert

Barta Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje közösségi oldalán köszönte meg a választók bizalmát. Barta Gábor nyerte Miskolc 3. számú egyéni választókerületében...