8.4 C
Budapest
2023. március. 27. hétfő

A kisfia miatt temették másik városba a halálra késelt Enikőt – Kétszer szúrta át a fiatal nő szívét a párja Gödön

Dátum:

Megosztás:

Másfél hónappal a gyilkosság után tudta a családja eltemetni azt a 34 éves nőt, akit augusztus közepén késelt halálra a párja a nyílt utcán. A gödi mészárlás során több mint tízszer mártotta bele a kését kedvesébe K. László, aki Enikő szívét többször is átszúrta.

A búcsúztatáson az áldozat 11 éves kisfia is ott volt, aki a nagypapája kezét szorítva, könnyek nélkül, felnőtteket megszégyenítő bátorsággal bírta ki a szertartást.

– Gödön élünk, de Budapesten, a Megyeri úti temetőben vettünk végső búcsút a lányomtól. Főként azért döntöttünk így, mert a saját érdekében nem akartuk, hogy a kisfia, Attila minden nap kijárjon hozzá esetleg biciklivel. Egyelőre nagyon erősnek mutatja magát, de nem tudhatjuk, hogy legbelül mi játszódik le benne. Szegény, egy betegség miatt az apukáját már régen elvesztette, most pedig az anyukáját is el kellett temetnie – mesélte megrendülten lapunknak Vajo György, a meggyilkolt nő idős édesapja. A nyugdíjas férfi hálás a Blikk olvasóinak, hogy a tragédia után többen is utaltak pénzt a számlájukra, így segítve őket a temetés költségeinek rendezésében.

A kis Attila nem beszél a történtekről, legtöbbször magába zárkózik. Nagypapája elmondása szerint egyelőre nem kérték pszichológus segítségét, de ha a későbbiekben szükség lenne rá, igénybe veszik. Egyébként már korábban is nagyon sok időt töltött náluk, de a gyámja hivatalosan az édesanyja testvére lesz majd.

K. László egy pillangókéssel szurkálta halálra Enikőt / Fotó: Zsolna Péter K. László egy pillangókéssel szurkálta halálra Enikőt / Fotó: Zsolna Péter

Mint arról beszámoltunk, alig néhány hónapos kapcsolat állt mögöttük, amikor a 27 éves K. László Gödön, a nyílt utcán egy vita során rátámadt a párjára. A férfi rendszeresen fenyegette párját, nem akarta, és nem engedte, hogy viszonyuk véget érjen. Enikő könyörgött az életéért, de a gyilkosa nem kegyelmezett: pillangókésével szinte kivégezte a fiatal édesanyát. A 34 éves nő életéért sokáig küzdöttek, de a kórházban életét vesztette.

– A boncolási jegyzőkönyvből azóta megtudtuk, hogy szinte minden szervét megszúrta. Összesen több mint egy tucat késszúrást számoltak össze rajta, a szívét pedig kétszer is átdöfte neki. A kórházban még lélegzett, amikor bementünk hozzá, de nem sokkal utána örökre lecsukta a szemét. A közelmúltban a nyomozók visszaadták a holmijait, amit nála találtak, de a telefonját még nem kaptuk meg, biztosan vizsgálják. A gyilkosáról nem tudunk semmit, de a családja itt él a településen. Még arra sem voltak képesek, hogy legalább egy üzenetet eljuttassanak hozzánk. De tudja mit, most már inkább ne is tegyék. Nem vagyunk rájuk kíváncsiak. Sajnos már nem lehet visszaforgatni az idő kerekét – tette hozzá a megtört férfi.

A gyilkossággal gyanúsított férfi a késelés után elmenekült, a rendőrök két kilométerrel odébb, a szülei házának közelében tudták elfogni.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Grnák László

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget Horvátország és Magyarország néhány száz kilométerrel odébb, fél évvel később újabb...

60 éves Quentin Tarantino – képgaléria

Quentin Tarantino, .. filmek, képgaléria Forrás Hirmagazin.eu

A Disney és az április újdonságok – filmek rövid bemutatói

ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK   PÁN PÉTER ÉS WENDY PETER PAN & WENDY DISNEY+ ORIGINAL FILM   Április 28. Kizárólag a Disney+ kínálatában A fiatal lány, Wendy Darling...

Tévhit, hogy a vízben található baktériumok okozzák a hüvelyfertőzéseket

Edzett hüvelyflórával induljunk a Húsvét ünnepének.. A legfrissebb hírek itt!   Erre ügyeljünk a húsvéti wellnesskor: Tévhit, hogy a vízben található...