11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóA képen látható Kósa Viktória eltűnése ügyében nyomoznak győri rendőreink. A lakosság...

A képen látható Kósa Viktória eltűnése ügyében nyomoznak győri rendőreink. A lakosság segítségét kérik!

A 16 éves lány megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Győri Rendőrkapitányság 08010-157/130/2024. körözési számon eljárást folytat Kósa Viktória eltűnése ügyében.

A fiatal lány 2024. március 8-án 17 óra körül börcsi lakóhelyéről a barátnőjéhez indult, azóta otthonába nem érkezett vissza, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

1

Személyleírása: 160 cm testmagasságú, telt testalkatú, kreol bőrű fiatal lány. Vörös, festett hosszú haja és barna szeme van.

Eltűnésekor viselt ruházata: Fekete műbőr dzseki, fekete top, szürke vagy fekete testnadrág, fekete Fila márkájú sportcipő.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work