27.5 C
Budapest
2023. szeptember. 29. péntek

A kapcsolatok karmája – semmit sem adnak ingyen, mindenért meg kell fizetned

Dátum:

Megosztás:

A kapcsolatok, amelyeknek része vagy, jelképezik a karmádat.

Olyan emberekkel vagy körülvéve, akikkel azonos a karmátok. Az, hogy milyen karma van közted és adott személy között az határozza meg, hogy milyen hosszú időt fogtok együtt lenni. Van, akivel csak egyetlen egyszer fogsz találkozni, viszont valaki mással hónapokig, akár évekig leszel együtt.

Amikor emberekkel találkozol és nyitottan beszélgetsz velük, olyan helyzetet idézel elő, amelyben az energiátok metszeni fogja egymást.

Ha egy olyan kapcsolatban vagy, amelyet a harmónia és szeretet jellemez, az tökéletes, viszont ha nem, az adott fél energiája csak komplikálni fogja az életed.

Ahhoz, hogy megszabadulj a negatív energiáktól, meg kell tisztítanod a belsődet, melyet meditációval végezhetsz el. A meditáció ideje alatt feltörnek az emlékek, a múltban fogod találni magad és újra át fogod élni mindazt, ami veled történt. Nevezetesen, azon a ponton, ahol az összes energiádat elpazaroltad, a meditáció segítségével megtisztíthatod és visszairányíthatod a te irányodba. Amikor az összes energia visszasugárzik te rád, újból teljes leszel. Ahhoz, hogy megszabadulj valakitől, muszáj megfizetned azt a karmát, amellyel együtt rendelkeztek.

Semmit sem kapsz ajándékba

Mindent, amit valaki, valaha felajánlott neked, vissza kell adnod egyszer. Amíg nem fizeted vissza neki, addig nem tudsz kilépni a karma köréből. Gondolj a következőre: “Vége, nincs több közöm ehhez a személyhez.” Azonban, ha a köztetek lévő karma még létezik, muszáj lesz újból találkoznod vele. Fontos, hogy meditálj, hogy energiát gyűjts össze onnan, ahol elakadt.

Akkor, majd az a személy abbahagyja a létezést számodra. Nem lesznek majd érzelmeid, akár közel lesz hozzád, akár nem. A spirituális növekedéssel, amikor az energia vissza fog térni a szívedbe, a belső tered is felszabadul. Csak akkor tudsz szeretni igazából, ha szabad vagy.

Csak Te higgy a karmában, ne más

Abban a percben, amikor megtisztulsz, az energia el fog árasztani. Ellenkező esetben, újból találkoznod kell az adott személyekkel, újból azokban a kapcsolatokban kell legyél, és újból át kell élned a drámákat. Ez azt jelenti, hogy nem tisztultál meg, így meg kell fizetned érte.

Ha nem akarsz emberekkel lenni, meditálj egyedül. Akkor csakis a szeretet marad. Viszont, ha emberekre van szükséged, akkor vigyázz arra, hogy milyen energia van köztetek.

 

twic.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

How to see the Harvest Moon, the final supermoon of 2023, rise this weekend

The famous Harvest Moon — the final supermoon of 2023 — will be the first full moon of...

Erősemberek: Kontás Csaba élete első világbajnokságán bizonyított

A 14. helyet szerezte meg élete első világbajnokságán az U105 kilogrammban versenyző komáromi erősember, Kontás Csaba. A sportoló...

Szeptember 29. – A Szív világnapja

Tegyen azért, hogy megóvja szíve egészségét! A szívünknek is szüksége van a törődésre és a szeretetre. Ezért ugyanúgy ahogy...

Hizlalnak-e a sós nassolnivalók?

A legtöbb esetben értékes alapanyagokból készülnek a legkedveltebb nasik Budapest, 2023. szeptember 29.  – A sós nassolnivalókat előszeretettel fogyasztják...