11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeKülföldKiemelt külföldi hírekA jelek szerint komoly utánpótlást kapott az orosz hadsereg

A jelek szerint komoly utánpótlást kapott az orosz hadsereg

Némi kihagyás után Észak-Korea ismét elkezdte feltölteni az orosz haderők fegyver- és lőszerkészleteit.

Az utánpótlás szállításáról műholdfelvételek tanúskodnak – írja a Protfolio, az NK Pro és az Institute for Study od War elemzésére hivatkozva.

A hadianyagért a Lady R névre keresztelt orosz teherhajó ment Radzsin kikötőjébe,

ahol telerakták olyan konténerekkel, amik valószínűsíthetően fegyverekkel és lőszerrel voltak tele.

A konténerek vasúton érkeztek a kikötőbe Észak-Koreából.

Mint írják, Oroszország legutóbb február 12-én kapott szállítmányt a koreaiaktól, ez pedig a jelek szerint jelentős előnyhöz juttatja az orosz erőket Ukrajnához képest, akik viszont egyre inkább küszködnek a lőszerutánpótlással. Megjegyzik, egy hónapnyi kihagyás nem minősül komoly intervallumnak, azonban korábban gyakrabban érkeztek Oroszországba a szállítmányok.

(A nyitókép illusztráció.)

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem