Hirmagazin.eu
Főoldal » A hűtlenség már nem bűn? Azért légy óvatos vele!
Életmód hírek

A hűtlenség már nem bűn? Azért légy óvatos vele!

A hűt­len­ke­dés ma már nem szá­mít fő­ben­járó bűn­nek, hi­szen meg­ál­la­pí­tot­ták, hogy a fél­re­lé­pés a ge­ne­ti­kai tér­ké­pünk része. Ettől azon­ban még ne ugorj rá az első adandó al­ka­lomra. Mu­tat­juk, miért!

A hűtlenség már nem bűn

A 21. század modern világában már nem számít főbenjáró bűnnek a megcsalás. Ha félrelépsz, nem az életeddel fizetsz érte, csupán néhány kellemetlen vitád származhat belőle. Az azonban biztos, hogy a tiltott gyümölcs nemtől függetlenül mindig édes marad.

A hűtlenség már nem bűn 1

(Fotó: Pinterest)

Nem csak a vér hajt előre

Mindegy, milyen nembe születtél, a harmadik fél minden életterületen és bármely korban megtalálhat. A férfiakat sokszor az evolúciós örökség hajtja egy tiltott éjszaka felé. Hiszen nekik az a cél, minél több gyermeket nemzzenek, természetesen nem egyazon nőnek. Ennek azért szerencsére a pasik többsége ellenáll, hiszen a társadalmi értékek felülkerekednek a puszta természeti lényükön.

A hűtlenség már nem bűn 2

(Fotó: Pinterest)

A nők indokai sem kellemesebbek. Ők félelemből kacsintanak félre. Amikor nem érzik magukat biztonságban egy kapcsolatban, akkor jelenik meg hirtelen az a bizonyos harmadik.

Ha pedig a szerető jobb testi és egészségi adottságokkal is rendelkezik, mint a jelenlegi partner, akkor ott biztosra vehető a hűtlenség.

A hűtlenség már nem bűn 3

(Fotó: Pinterest)

Az a fránya genetika

A tudósok már évek óta vizsgálják a hűtlenség okait és persze forrásait is. A kutatást pedig siker övezte, amitől lehet, hogy most sokan fellélegeznek. Hiszen megtalálták a hűtlenség génjét, mely ténylegesen megtalálható a genetikai térképünkön.Kiderült, hogy azok, akikben megtalálható a DRD4 névre keresztelt gén, sokkal könnyebben bonyolódnak egy éjszakás kalandokba, mint azok, akiknél ez hiányzik.

A hűtlenség már nem bűn 4

(Fotó: Pinterest)

A gén azonban csak egy dolog, a lélek pedig már egy másik. Akár benned van a hűtlenség forrása, akár nem, a lelkiismereteddel neked kell elszámolni. A megcsalás tényét pedig bevallani nem a legkellemesebb dolog.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Néha meglepő, mennyire tud fájni egy szó. Üt rajtad…

Edit

Kiderült a szörnyű igazság a kávétejszínről, amiről mélyen hallgattak a gyártók!

Mazsi

A 10 legjobb természetes gyógymód a magas vérnyomás csökkentésére!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....