6.7 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

A hűtlenség már nem bűn? Azért légy óvatos vele!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A hűt­len­ke­dés ma már nem szá­mít fő­ben­járó bűn­nek, hi­szen meg­ál­la­pí­tot­ták, hogy a fél­re­lé­pés a ge­ne­ti­kai tér­ké­pünk része. Ettől azon­ban még ne ugorj rá az első adandó al­ka­lomra. Mu­tat­juk, miért!

A hűtlenség már nem bűn

A 21. század modern világában már nem számít főbenjáró bűnnek a megcsalás. Ha félrelépsz, nem az életeddel fizetsz érte, csupán néhány kellemetlen vitád származhat belőle. Az azonban biztos, hogy a tiltott gyümölcs nemtől függetlenül mindig édes marad.

A hűtlenség már nem bűn 1

(Fotó: Pinterest)

Nem csak a vér hajt előre

Mindegy, milyen nembe születtél, a harmadik fél minden életterületen és bármely korban megtalálhat. A férfiakat sokszor az evolúciós örökség hajtja egy tiltott éjszaka felé. Hiszen nekik az a cél, minél több gyermeket nemzzenek, természetesen nem egyazon nőnek. Ennek azért szerencsére a pasik többsége ellenáll, hiszen a társadalmi értékek felülkerekednek a puszta természeti lényükön.

A hűtlenség már nem bűn 2

(Fotó: Pinterest)

A nők indokai sem kellemesebbek. Ők félelemből kacsintanak félre. Amikor nem érzik magukat biztonságban egy kapcsolatban, akkor jelenik meg hirtelen az a bizonyos harmadik.

Ha pedig a szerető jobb testi és egészségi adottságokkal is rendelkezik, mint a jelenlegi partner, akkor ott biztosra vehető a hűtlenség.

A hűtlenség már nem bűn 3

(Fotó: Pinterest)

Az a fránya genetika

A tudósok már évek óta vizsgálják a hűtlenség okait és persze forrásait is. A kutatást pedig siker övezte, amitől lehet, hogy most sokan fellélegeznek. Hiszen megtalálták a hűtlenség génjét, mely ténylegesen megtalálható a genetikai térképünkön.Kiderült, hogy azok, akikben megtalálható a DRD4 névre keresztelt gén, sokkal könnyebben bonyolódnak egy éjszakás kalandokba, mint azok, akiknél ez hiányzik.

A hűtlenség már nem bűn 4

(Fotó: Pinterest)

A gén azonban csak egy dolog, a lélek pedig már egy másik. Akár benned van a hűtlenség forrása, akár nem, a lelkiismereteddel neked kell elszámolni. A megcsalás tényét pedig bevallani nem a legkellemesebb dolog.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

A Doktor, a Gyűjtő, a Tál és az Álarcos – Íme, a Schadl-ügy lehallgatási anyaga: a lehallgatók vagy viccesek, vagy éhesek voltak, amikor a...

Büntető ügyek befolyásolására kért több tízmillió forintokról, de százról is szó esik azokban a beszélgetésekben, amelyeket a szakszolgálat...

Az oroszok üzentek: még soha nem volt ennyire közel az atomháború – videók

Az orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy jövőre jelentősen növelik a katonai kiadásokat, felpörgetik a hadiipart és különös figyelmet...

Félelmetes ragadozó piráját találtak a Sebes-Körösben – videó (látványetetés)

Az elpusztult példányra Nagyváradon bukkantak. lpusztult vöröshasú piráját (Pygocentrus nattereri) találtak Nagyváradon a Sebes-Körösben – közölte pénteken az Ebihoreanul.ro bihari...

Tragédia! Elhunyt Varga Tímea kutyája, gyertyát is gyújtott érte e temetőben..

Borzalmas ami történt! A temetőben teljesen összetörve fotózták le Vajna Tímeát Vajna Tímea teljesen összetört ugyanis férje Andy Vajna...