7.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

A hitetlenek megölésére szólítanak fel több német mecsetben is

Dátum:

Megosztás:

Az arab szár­ma­zású, német ál­lam­pol­gár­ságú új­ság­író, Shams Ul-Haq az el­múlt két évben több száz oszt­rák, német és svájci me­csetbe épült be, hogy be­pil­lan­tást nyer­jen a zárt falak mö­götti életbe.

Ul-Haq szerint egyre több az olyan mecset, amelyek költségvetését tisztázatlan eredetű pénzekből finanszírozzák. Ezeken a helyeken rendszeresek a hitetlenek elleni kirohanások.

Az újságíró szerint nem beszélnek azonnal a szent háborúról (dzsihád), hanem először felvezetnek, megfigyelnek. Majd akár hosszú hónapok is eltelhetnek addig, míg megbíznak valakiben annyira, hogy előhozakodjanak a dzsihád témájával.

Ezek a beszélgetések rendszerint már négyszemközt zajlanak, így a hatóságok, titkosszolgálatok ezekről mit sem tudhatnak.

Ul-Haq állítólag beszélt a két év alatt egy olyan emberrel is, akit a német titkosszolgálat épített be a mecsetek titkos világába. A férfi a következő kérdést tette fel az újságírónak: Szerinted annyira hülyék vagyunk, hogy feldobjuk a saját testvéreinket?!

AA radikális prédikátorok között is vannak sztárok, ezeket az embereket több százezren követik a Facebookon. Az újságíró azt állítja, hogy Németországban minden tizedik mecset problémás, Ausztriában pedig körülbelül 50 olyan mecset van, amire érdemesebb jobban odafigyelni.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...