Kezdőlap Életmód Életmód hírek A hét álhíre: a Holdon 250 millió állampolgár él – és ezt...

A hét álhíre: a Holdon 250 millió állampolgár él – és ezt ezrek osztják.., elképesztő!

16
Augusztus 19-én feketévé változik a Hold / Fotó: Northfoto

Csak a nyers tényeket írjuk le, hogy miért nem élhet akár egy ember is a Holdon, nem hogy 250 Millió! Elképesztő marhaság, és ordító butaság az álhírt közlő internetes laptól..

Mindenki ezt olvassa most!

  1. A HOLD égboltja a sűrű légkör hiánya miatt teljesen fekete nappal is, ami azt jelenti, hogy a Holdon tök sötét van, még nappal is!

  2. Az Űrkutatásban a HOLD elsősorban a légkör hiánya miatt nem alkalmas a marsi viszonyokhoz adaptálható technológia kidolgozására, azaz még tervezni sem lehet, hogy a Holdon éljen ember, mert olyanok a légköri viszonyok..

  3. A HOLD állandó mozgásban van, többek között felszíni mozgásban is, amit fizikai librációnak nevezünk. Az űrhajósok, akik a Holdon jártak, nem időztek sokat ott, így kibírták a hullámzó felszín okozta rossz érzést.

  4. A HOLDON sugárveszély van, a kutatók, űrhajósok legfeljebb 2 hónapig maradhatnak a Holdon, vagy a Hold közelében, máskülönben halálos dózisú sugarat kapnak, és ha ott nem, majd később rákbetegségben elhunynak.

  5. Számos további tényező van, ami miatt a HOLD élhetetlen, lakhatatlan!

Minőségi olvasási élményt az ilyen álhírt terjesztő lapok nem nyújtanak! Ne olvassátok őket, mert a sok marhaságtól megbolondultok!

Aki mégis kíváncsi a cikkre, itt van: https://avilagtitkai.com/articles/view/a-holdon-250-millio-allampolgar-el-kitalalt-a-volt-cia-pilota-a-nasa-terverol

Hirmagazin.eu

facebook