Hirmagazin.eu
Főoldal » „A gyerekek végignézték az édesanyjuk halálát„
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„A gyerekek végignézték az édesanyjuk halálát„

Végignézte édesanyja haláltusáját két gyermeke, illetve egyikük barátnője egy Mélykút mellett történt baleset után.

Az édesapját és a nagymamáját a 12 éves Anna értesítette, miután a hatéves öccsét, Pétert és a vele egyidős Boglárkát kisegítette a járműből.

Kórházban ápolják azt a három gyermeket, akik részesei volt a csütörtök este történt balesetnek. Az 55-ös főúton Öregmajor és Mélykút között két személygépkocsi ütközött, amikor egy 67 éves pécsi férfi megkísérelt megelőzni egy traktort. A manővert az eddigiek szerint elhibázta, és frontálisan ütközött egy szabályosan haladó autóval, amelyet egy kétgyermekes édesanya vezetett. Mindkét sofőr belehalt az ütközésbe. A Bors elérte a két gyermekét, illetve az egyik barátnőjét szállító 42 éves Bernadett anyósát. Zsuzsa elcsukló hangon részletezte a tragédia körülményeit.

Bernadett autója megpördült, és az árokba csapódott, ő nem élte túl a balesetet, a kocsiban ülő három gyereket kórházba szállították / Fotó: MTI/Donka Ferenc

 

„A menyem lovagolni vitte Bácsalmásra a 12 éves Annát, a 6 éves Pétert, illetve Anna barátnőjét, Bogit. Az edzésen a másik nagymamájuk vigyázott a gyerekekre. A tervek szerint a program után jöttek volna haza Kiskunhalasra, de már nem érkeztek meg„ – zokogta a gyászoló asszony.

„Ezt soha nem fogjuk tudni feldolgozni. A gyerekek végignézték az édesanyjuk halálát. Anna, a kis hősöm az ütközés után kiszállt az autóból, és kisegítette a testvérét és a barátnőjét, majd ő telefonált az édesapjának, aki természetesen azonnal értesítette a mentőket” – mondta Zsuzsa.

A segítség perceken belül megérkezett. A tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsokból a vezetőket, de hiába adták őket azonnal át az orvosoknak, már egyikük életét sem sikerült megmenteni.

 

A 67 éves pécsi férfinak nem sikerült befejeznie az előzést, ez okozta a tragédiát / Fotó: MTI/Donka Ferenc

 

A család egyelőre kép­te­len elképzelni az életét Bernadett nélkül. Valószínűsítik, hogy a gyerekeknek pszichológus segítségére lesz szüksége, hogy feldolgozzák a tragédiát.

Az elhunyt családanya férje nem kívánt a lap kérdéseire válaszolni. Amikor telefonon elérték, éppen a kórházban volt a gyerekekkel.

 

A 12 éves Annának még volt annyi lélekjelenléte, hogy felhívta az édesapját, aki azonnal a helyszínre sietett. / Fotó: MTI/Donka Ferenc

Anna és Péter zúzódásokat szenvedett, Bogi viszont nyakmerevítőt is kapott. A járványhelyzet miatt először mindhármat a fertőzőrészlegre szállították, ahol Boglárka anyukája dolgozik.

ripost

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Akciófilmbe illően fogták el a zuglói dílert az ORFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Rettenetes: rakodógép nyomott agyon egy 53 éves nőt Ajkán

Mazsi

Tragédiába torkollott a szajoli fogathajtó verseny

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....