1.4 C
Budapest
2023. december. 8. péntek

A gyerekeikkel is megbeszélték a válást Galambos Lajcsiék – újabb részletek

Dátum:

Megosztás:

Mocsa – Darabjaira hullik a Galambos család! Lajcsi A Life TV Frizbi című műsorának felvételén Hajdú Péternek bevallotta, gyakorlatilag véget ért a házassága, sőt, a válásukra már a gyerekek is áldásukat adták, azaz hamarosan magára maradhat a zenész.

Borsosan megfizeti büntetőügye árát Lajcsi: nem csak hosszú börtönévek fenyegetik, de a magánélete is tönkrement. Több mint 20 év házasság után válik a feleségétől, Boglárkától, és három közös gyermekük is úgy látja, nincs visszaút, együtt már nem lehetnek boldogok. A víz-, gáz- és áramlopással, valamint vesztegetéssel vádolt zenész Hajdú Péter Frizbi című műsorában – amelynek első adása vasárnap lesz a Life TV-n – vallotta be: nincs visszaút.

– Nem vagyunk együtt Bogival. Megválunk egymástól – jelentette ki Lajcsi, aki azt is bevallotta, hogy a dolgot már a gyerekekkel is megbeszélték, akik elfogadták szüleik döntését, vagyis már ők sem látnak más megoldást. – Nagyon jó fejek voltak, azt mondták, mindenkinek joga van a boldogsághoz.

Lajcsi arról beszélt, gyerekeik elfogadták a szülők döntését /Fotó: RAS Archiv Lajcsi arról beszélt, gyerekeik elfogadták a szülők döntését /Fotó: RAS Archiv

A trombitaművész sóhajtva vallotta be, hogy magára marad. Boglárka már elköltözött boldogasszonypusztai otthonukból, de 23 éves lánya, Bogi, illetve fiai, a 21 éves Lajos és a 20 éves István is kirepültek a fészekből. Legnagyobb gyermeke ráadásul az országot is elhagyná, Franciaországban vagy Olaszországban szeretné kitanulni a divatszakmát. Kisebbik fiának is komoly tervei vannak: István ügyvédnek készül.

A család példátlan harmóniában élt hosszú éveken át, ám a családfő áramlopási ügye és a 2015-ös razzia az otthonukban teljesen megmérgezte az életüket. Boglárkát felzaklatta, hogy őt is bilincsben vitték el a rendőrök boldogasszonypusztai birtokukról, jóllehet pár nappal később a Budapest Környéki Bíróság elengedte az előzetes letartóztatásból. Lajcsi 125 napot töltött a székesfehérvári börtönben. Az asszony rémálma idén év elején megismétlődött, amikor is hajnalban törték rá az ajtót a nyomozók. Akkor a zenész még küzdött a felesége bocsánatáért, hiszen lapunknak is úgy nyilatkozott, hogy megpróbálja kibékíteni élete szerelmét.

Lajcsi a Life TV-n vasárnap adásba kerülű Frizbi felvételén Hajdú Péternek öntötte ki a szívét /Fotó: Pozsonyi Zita Lajcsi a Life TV-n vasárnap adásba kerülű Frizbi felvételén Hajdú Péternek öntötte ki a szívét /Fotó: Pozsonyi Zita

– Számomra Bogi a legértékesebb nő. A legértékesebb társ, akit valaha ismertem. Különös tiszteletet is érzek iránta a múlhatatlan szereteten túl. Nyomasztó a neheztelése, és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ne haragudjon rám olyasmiért, ami a lényemből fakad. Bár követek el hibákat, megtanultam ezt a helyzetet kezelni. Egy házasságban sok munka van, pláne egy zenészében, és mi küzdünk azért, amit együtt elértünk – mondta egy éve, ám úgy tűnik, nem sikerült kiengesztelnie az asszonyt.

– Azt gondolom, nem csak ez volt az oka, hogy így alakult az életem. Jó barátságban maradunk, amíg élünk, de külön – szögezte le Lajcsi, aki még nem tudja, valóban készen áll-e új életet kezdeni. Mint mondja, túl sok tennivalója akad mostanában. A bíróságon harcol azért, hogy ne küldjék újra hűvösre, illetve trombitaszó kíséretében árusítja újszerű állapotban megőrzött portékáit a budaörsi piacon.

– Magam maradtam… A birtokon van néhány emberem, irányítani kell őket. Készen lennék új életet kezdeni, de szeretném a jelenlegit lezárni. Az nagyon fontos, hogy tisztességben és úgy zárjam le a dolgaimat, ahogy azt kell. És ebben nem csak Bogi, a gyerekek, hanem nagyon sok minden benne van – mondta a vasárnap adásba kerülő felvételen Galambos Lajcsi.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pozsonyi Zita

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Vitathatatlan 4 – videó

Teljes film magyarul: Vitathatatlan 4 Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you...

Figyelmen kívül hagyta a piros lámpát, telibe kapta a villamos az Opelt – videók

A Budapesti Autósok YouTube-csatornájára került fel az a videó, ami Nagy Lajos király útján, az Egressy út első...

Elképesztő videó: kocsi után kötötték az elakadt dorogi buszt, csúnya vége lett

Érdekes módját választottak a hóban rekedt busz kimentésének Dorogon, nem is jött össze a mutatvány. Az éjszaka folyamán lehullott...

Brutális kegyetlenséggel végezte ki, majd az ágyneműtartóba rejtette felesége holttestét a jászsági gyilkos.. – nevetséges ítéletet kapott, jogos fellebbviteli főügyészség súlyosítási indítványa..

A fellebbviteli főügyészség súlyosítást indítványoz a feleségét 130 késszúrással meggyilkoló férfivel szemben. A Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a...