9.7 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

A gyászoló apa azt hitte, hogy az újszülött gyermeke meghalt, később rájön, hogy a felesége eladta a babát! .. videó.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Amikor a férfi megtudta, hogy babája meghalt a szülés után, teljesen összetört. Hamarosan azonban megtudta az igazságot, ezt az egyet soha nem gondolta volna!

Steven Garcia, őrmester boldog házasságban élt Marina Garciával, és nagyon izgatottak voltak, amikor megtudták, hogy gyerekük születik.

A 2018-ban Dél-Koreában állomásozó amerikai katona alig várta, hogy hazamenjen és láthassa a gyermekét. A szíve majd megszakadt, amikor Marina közölte vele, hogy a baba szülés közben életét vesztette.

Még több külföldi hír

“Amikor megtudtam, hogy mi történt, nagyon sokat sírtam, nehezen tudtam elfogadni” – mondta a katona.

Sajnos a legnagyobb csapás még mindig hátra volt, ugyanis a felesége sok mindent elhallgatott előle. A baba nem halt meg, de az anya odaadta őt a barátainak Leslie és Alex Hernandeznek. A fiatal pár talán nem bukott volna le, azonban Texasban megállították őket gyorshajtásért.

Fotó: Cochise County Sheriff’s Office

Egy járőr észrevette, hogy valami miatt nagyon feszültek, a vallatás során végül felfedték, hogy a baba nem az övék, és Alex illegálisan írta alá a baba papírjait, mint a gyerek apja.

A Hernandez házaspár bűnösnek vallotta magát okirat-hamisítás miatt, ezért négy év próbaidőre ítélték őket. Marina bűnösnek vallotta magát egy “csalási kísérlet” miatt.

Az anya állítólag “meg akart szabadulni a gyerektől”, mivel nem Steven volt a biológiai apja. A férfi, amikor megtudta, úgy döntött, hogy a történtek ellenére is harcolni fog a gyerekért. Bár elvált a feleségétől, azt tervezte, hogy örökbe fogadja a kicsit.

Még több külföldi hír

“Úgy gondolom, hogy fontos, hogy esélyt kapjon egy jobb jövőre, és én ezt meg is fogom tenni érte” – mondta a férfi.

doily

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...

Abonettet hív vissza a Nébih

Határérték feletti aflatoxintartalom miatt az Abonett márkájú gluténmentes extrudált kenyér 24.10.2023 minőségmegőrzési idejű és 5997148703625 EAN kódú tételét...