5.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

A franciáknak még 5-6 évük van hátra – mondta a belügyminiszter

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ezt nem akárki, hanem a lemondott belügyminiszter, Gérard Collomb nyilatkozta! Szerinte a polgárok nem szívesen élnek együtt a migránsokkal és a harc egyre erőszakosabbá válik.

Gérard Collomb, az egykori francia belügyminiszter október elején mondott le. Már akkor sejteni lehetett, hogy ez egyfajta megfutamodás a kezelhetetlenné váló valóság elől. A lemondása előtt ugyanis azt mondta egy újságírónak: félő, hogy a következő önkormányzati választásokon szalafista polgármestereket fognak választani.

A franciáknak még 5-6 évük van hátra - mondta a belügyminiszter
Collomb /jobbra/ és utóda. Forrás: Twitter

Collomb most még továbbment a Valeursactuellesnek adott interjúban. Öt-hat év múlva már visszafordíthatatlanok lesznek a jelenlegi folyamatok – nyilatkozta.

Bár a jelenlegi törvény alapján évente 200 ezer bevándorló érkezhet Franciaországba, de

az emberek nem szívesen élnek velük együtt. Korábban ezt olvasta minden reggel a rendőri jelentésekben. “A közösségek egyre inkább harcolnak egymással és ez a harc egyre erőszakosabbá válik …”

– mondta Collomb.

Ön szerint már nincs szükség bevándorlókra? – kérdezte tőle a Valeursactuelles főszerkesztője. – Igen – válaszolta a korábbi belügyminiszter.

Arra a kérdésre, hogy hány éve van még hátra a franciáknak, hogy elkerüljék a legrosszabbat, azt felelte:

“Nem akarok senkit sem megijeszteni, de úgy öt-hat évünk van hátra, aztán…”

Források: Ripost/ Valeursactuelles/Actu17

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...