34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

A franciák beismerték, akár 20 évbe is telhet Ukrajna EU-ba való felvétele.., na de mit szól majd ehhez Zelenszkij, aki már “holnapután” az EU tagja akart lenni?.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Se EU, se NATO, .. most Zelenszkij nagyon ideges lesz, mert neki Charles Michel és Ursula von der Leyen az EU-csatlakozással kapcsolatban más mondott..

Francia miniszter: Ukrajna uniós csatlakozása 15-20 évet is igénybe vehet

Clément Beaune szerint „őszintének kell lenni”.

Ukrajna csatlakozása az Európai Unióhoz 15-20 évig is tarthat
– jelentette ki vasárnap a Radio J rádióadó adásában Clément Beaune uniós ügyekért felelős francia miniszter.

„Őszintének kell lenni. Ha azt mondjuk, hogy Ukrajna 6 hónapon, egy vagy két éven belül belép az EU-ba, akkor hazudunk. Ez nem igaz. 15-20 évig fog tartani, nagyon hosszú lesz. Nem szeretném, hogy illúziókkal és hazugságokkal hitegessük az ukránokat. Ha azt mondjuk nekik, hogy Isten hozott benneteket az EU-ban, de nem olvassák el a szerződés alján az apróbetűs részt, hogy »Hahó, majd 15 év múlva!«, akkor azzal ukránok egész nemzedékeit vezetjük félre” – fogalmazott Beaune.

„Ez nem zárt ajtó”

A miniszter ezzel párhuzamosan arról beszélt, hogy olyan politikai közösséget kell kínálni az ukránoknak, amelyhez előbb csatlakozhatnak, és amelyről korábban Emmanuel Macron francia elnök is beszélt már.

„Ez nem zárt ajtó, hanem nagyon is nyitott”

– szögezte le a rádióban a miniszter, kifejtve, hogy ez a közösség kiegészítené az EU-t, és konkrét politikai projekt lehetne olyan országok számára, melyek nem Európa szívében találhatók, de szeretnének közeledni az unióhoz.

Lefordítjuk az ukrán elnöknek ezt a kis esszét, mert Ukrajnában más hagyományok vannak, másképpen értelmezhetik az emberek azt, amit az európai vezetők mondanak!

Itt az írás jobban érthető “fordítása”: Az EU-ba majd csak 15-20 év múlva vesznek fel benneteket, viszont felvesznek benneteket máshová, egy olyan szervezetbe, amit majd most fognak megcsinálni nektek, ami az EU-előszobája, ahova azok kerülhetnek be, akik nagyon akarnak csatlakozni az EU-hoz, mert az EU nem mutat zárt ajtót, hanem nagyon is kinyitja előttetek az előszobája ajtaját..

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

Nyitókép: YouTube / Euronews

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...