Home Hírek Turizmus A fővárosiak nagy bánatára a Kopaszi-gát melletti strand, az SHO Beach végleg...

A fővárosiak nagy bánatára a Kopaszi-gát melletti strand, az SHO Beach végleg bezár..

0
www.tiktok.com

Bezár Budapest egyik legnépszerűbb strandja
A Kopaszi-gát mellett lévő SHO Beach végleg bezár. A strand még 2021-ben nyílt meg, egy 300 millió forintos beruházás keretében. Az üzemeltető azt közölte, hogy a terület tulajdonosa miatt nem folytathatják a működést a Lágymányosi-öbölben.

A budapesti SHO Beach nevű strand végleg bezár – közölte az üzemeltető Facebookon. A strand 2021-ben nyílt meg a Lágymányosi-öbölnél. A beruházás 300 millió forintból valósult meg.

A SHO Beach üzemeltetője vasárnap írt egy Facebook-posztot, amiben tudatta, hogy a Lágymányosi-öböl területének tulajdonosa döntött róla, hogy a strand nem működhet tovább. Az üzemeltetőket váratlanul érte a döntés, amit az is bizonyít, hogy nem rég még arról posztoltak a Facebookon, hogy az idei nyáron ingyenes lesz a belépés a SHO Beachre – írta meg a Blikk.

Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk, hogy a terület tulajdonosának döntése okán – amely mintegy 6 havi, az idei és jövőbeli nyitásról való részletekbe menő egyeztetést követett és a SHO BEACH üzemeltetése számára teljesen váratlan volt – nem nyitunk ki többé, illetve a SHO BEACH véglegesen és visszavonhatatlanul bezár!

A korábban a SHO BEACH-en működő MÁK terasz finomságait júliustól tihanyi ECHO Residence hotel éttermében probalhatjátok ki júliustól itt: Echo Residence Hotel Tihany. (Eddig a közlemény)

A Portfolió arról írt, hogy a nyitás évében, tehát 2021-ben háromezer vendéget fogadtak a SHO Beachen, ami akkor hatmillió forintos jegybevételt jelentett.

Az üzemeltető azt is közölte, hogy a strandon működő, rendkívül népszerű MÁK-terasz termékeit a jövőben tihanyi ECHO Residence hotel éttermében lehet majd elérni. A hotel éttermét júliustól a SHO Beach csapata üzemelteti majd.

Kiderült, hogy mennyivel drágultak idén a strandbelépők
Nyárias időt hoz a húsvét, az egyre markánsabban megmutatkozó klímaváltozás azonban egyelőre nem jár együtt a strandszezon előrehozott nyitányával, bár azért megnyílik a Palatinus megújult medencéje és lekerül a sátor a Palatinuson az úszómedencéről már néhány kültéri medencéről – tudtuk meg. A strandbelépők ára is tudható: a tavalyi inflációtól elmaradó mértékben, 5-13 százalékkal emelkednek majd.

Kép

Forrás

#duna#dunabeach#véglegbezár#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin,

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás