25.3 C
Budapest
2022. május. 16. hétfő

A főváros egyik irányítójaként határozta meg magát Gyurcsány Ferenc egy újságírói kérdésre keddi sajtótájékoztatóján

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egyre többen juthatnak pozícióhoz a fővárosban Gyurcsány Ferenc jóvoltából

Egyre többen juthatnak pozícióhoz a fővárosi önkormányzatban és annak cégeiben Gyurcsány Ferenc holdudvarából.

A legújabb hírek szerint az ex-műsorvezető DK-s politikus, Vágó István is kaphat egy felügyelőbizottsági posztot.

A Gyurcsány-kormány több volt minisztere és még a pártelnök egykori testőre is munkát kapott Karácsony Gergelyéktől. Gyurcsány Ferenc korábban tagadta, hogy a háttérből ő mozgatná a szálakat az ellenzékben és a fővárosi vezetésben, egy keddi sajtótájékoztatóján azonban már az irányítók közé sorolta magát – hangzott el az M1-en.

A főváros egyik irányítójaként határozta meg magát Gyurcsány Ferenc egy újságírói kérdésre keddi sajtótájékoztatóján

Gyurcsány Ferenc korábban többször is tagadta, hogy ő mozgatná Karácsony Gergelyt és a főváros ellenzéki vezetését. Arról is beszélt: nem tartja lényegesnek, hogy a saját embereit pozíciókhoz juttassa.

Aztán Gyurcsány Ferenc az első sorból figyelte a közgyűlés megalakulását, majd az emberei is elkezdtek megjelenni a főváros különböző vezetői székeiben. A Gyurcsány-kormány volt pénzügyminisztere, Draskovics Tibor a Budapesti Közlekedési Központ igazgatójaként tért vissza, és a Gyurcsány-éra egykori fejlesztési minisztere is pozíciót kapott, Kolber István a Fővárosi Vagyonkezelő munkáját felügyeli majd

Gál J. Zoltán, Gyurcsány Ferenc volt kabinetfőnöke és államtitkára, aki az idei önkormányzati választás előtt Karácsony Gergely kampányát is vezette, a Városüzemeltetési Holding igazgatóságába került be.

A DK elnökének korábbi testőre, Handl Tamás pedig a fővárosi önkormányzat rendészeti igazgatója lett, ezzel pedig még koránt sem ért véget a sor. Nyomul a holdudvar – ezzel a címmel közölt cikket a 444 arról, hogy kik tűntek fel a Karácsony Gergely vezette önkormányzat körül.

Gyurcsány Ferenc pártjának egyik képviselője, Vágó István például a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába ülhet be. A korábban kvízműsorokat vezető ex-tévés az Indexnek azt mondta, ez a munka még közelebb is áll eredeti vegyészmérnöki végzettségéhez, mint a műsorvezetés.

Mártha Imre, aki Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt az MVM vezérigazgatója is volt, a Fővárosi Közterület-fenntartó felügyelőbizottsági elnöke lehet. Gyurcsány Ferenc ügyvédjével, a korábban DK-s színekben politizáló, csalással vádolt Czeglédy Csabával pedig több ellenzéki vezetésű budapesti önkormányzat is szerződést kötött.

M1, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Négy év múlvára kapott időpontot éves rehabilitációra egy szívbeteg férfi: „Lemerevedtem, hogy ilyen létezik” – kép a határozatról, videó

Négy évet kell várnia, hogy rehabilitációra mehessen, pedig évente kellene járnia a szakorvosi javaslat szerint – erről panaszkodott...

Putyin atomcsapással fenyegette meg a finneket, a svédek egyből változtattak a NATO-csatlakozásuk tárgyában.. Két erős feltétel teljesülése esetén csatlakoznak csupán – részletek.. – Szólj...

Svédország csak nagyon erős feltételekkel akar NATO-tag lenni: se NATO-támaszpont, se atomfegyver! A NATO-bürokraták elképedtek, amikor meghallották a feltételeket!...

Márki Zay-Péter májusban háromszor is a vádlottak padjára ül majd

A baloldal volt miniszterelnök-jelöltjét már háromszor marasztalta el a bíróság rágalmazás miatt. Május második felében háromszor is a vádlottak...

Irány a strand?! Egyre melegebb a Balaton vize, kezdetét vette a strandszezon

Egyre csak melegszik a Balaton vize, lassan már 22-23 fokos lesz, nem kell már sokat várni arra, hogy...