23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

A fiút eldobta az édesanyja, de nagyszülei felnevelték – Felnőttként ezt a magyarázatot kapta

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A lány 18 éves volt, amikor férjhez ment, ám a hazásság nem tartott sokáig, csúnya válással záródott. A fiatalok egy nem tervezett baba miatt házasodtak össze, de a gyerek sem tudta megmenteni a kapcsolatot.

A fiú elhagyta a lányt és a gyermeküket, emiatt pedig a lány is meggyűlölte az egész helyzetet és a gyereket is. A nagyszüleire hagyta őt és élte tovább az életét.

A nagyszülők a lányukat illetően tanácstalanok voltak, ám a kisgyermeket nem hagyták magára, hanem a tőlük telhető legtöbbet megtették, hogy a csöppség semmiben ne szenvedjen hiányt és szép gyermekkora legyen. Bár a szülőket nem tudták pótolni, minden szeretetükkel elhalmozták a kicsit.

A kisfiúból nagyfiú lett, aki örökké hálás volt nagyszüleinek azért, amit érte tettek. Az anyjáról egy fotót hordozott magával és halvány emlékeibe kapaszkodott, amelyeket azokból az időkből őrzött, amikor az anyja még néhányszor ellátogatott hozzájuk.

Egyik nap elérkezett a fiú nagynénjének esküvője, ahol a biológiai anyja is jelen volt a harmadik férjével és az akkori házasságából született két leány gyermekével. A fiú örült, hogy láthatta őket, és hogy lehetősége nyílt beszélni anyjával.

Ki akarta deríteni, hogy miért döntött úgy, hogy elhagyja őt, mert a kérdés soha nem hagyta nyugodni. A nő erre csupán annyit felelt, hogy ő nem a gyermeke, csupán egy tinédzser kori ballépés, amitől a legjobb volt megszabadulni.

Az idő múlásával a fiú férfivé cseperedett, megházasodott és gyermekei születtek. Egy nap ismeretlen számról érkezett hívása. A biológiai anyja volt, aki arra kérte, hogy fogadja be egyik lánytestvérét, aki az egyetem alatt nem akart kollégiumban lakni.

A fiú határozottan közölte anyjával, hogy téves számot hívott és lerakta a telefont. Bár ezt a döntését sokan helytelenítették, a fiú nem érez lelkiismeret furdalást miatta, hiszen az egyetlen nő, akit anyjaként tud tisztelni, a nagymamája.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirmagazin eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gyönyörű nő lett Geronazzo Mária! .. Szerinted is?

Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...
facebook