-6.7 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

A festő, aki a természetet festi az emberekre

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 19 083242

Natalie Fletcher különleges festőművész. Nem egyszerűen vászont használ festményeihez, hanem emberi testeket. A testfestést pedig nem a megszokott módon műveli: a hátteret festi rá modelljeire, hogy azok beleolvadjanak a természetbe.

Natalie Fletcher jelenleg hazáját, az Egyesült Államokat járja be mini lakóbuszával, és mindenhol, ahol megfodul, kiválaszt egy helyi embert modellnek. Itt kezdődik az igazi művészete: ecsettel és testfestékkel fedi be modelljeit, akikből így a háttérben látható természet része lesz. Fletcher művei lélegzetelállítóak, hiszen az emberi testet varázsolja a természet részévé, néha egészen különleges módon.

Fletcher régen művészeti stúdióban dolgozott, és mint minden rendes festő, vászonra festett. Ezt azonban egy idő után elunta, így elkezdett azon gondolkozni, hogyan is festhetne a szabad ég alatt, miközben nem csak magában alkot, hanem megismerkedhet és beszélgethet új emberekkel.

Az ötletből valóság lett, Fletchernek pedig már az a célja, hogy az Egyesült Államok minden államát bejárja, és helyi embereket “fessen bele” saját környezetükbe.

2015 03 19 0832542015 03 19 083305

2015 03 19 083315

Forrás: marmalade; Kép: marmalade;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright; Igaz történet alapján – A beszállító – videó

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle...

Előkerült a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött – fotók

2001-ben történt az eset, hamar végeztek. Nemrég meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz,...

Ukrajna legitim katonai célpontnak tekinti Moszkvát..

Ha a háború úgy alakul Kijev egy percig sem fog hezitálni, hogy tűz alá vegye az orosz fővárost. Legitim...