13.3 C
Budapest
2022. október. 1. szombat

A férjemnek viszonya volt az anyámmal, amíg én a kórházban haldokoltam – most házasok..

Dátum:

Megosztás:

Kamylla de Melo kórházban volt, és az életéért küzdött az intenzív osztályon, miközben az a két ember, akiben a legjobban megbízott a világon, elárulta őt – de idővel sikerült újra megtalálnia a szerelmet.

Az összetört szívű nő azt mondja, hogy soha nem fog megbocsátani az anyjának és a volt férjének, amiért viszonyba kezdtek, miközben ő a kórházban feküdt, és az életéért küzdött.

Kamylla csak akkor tudta meg az igazságot, amikor 78 nap után végül kiengedték a kórházból, és az édesapja beszámolt neki a történtekről. A brazil lány exférje és édesanyja azóta már össze is házasodtak.

Kamylla egy interjúban így nyilatkozott az általa átélt megpróbáltatásról.

„Tizenéves koromban anyám versenyezni kezdett velem. Csak 20 évvel idősebb nálam, és olyanokat mondott, hogy az én ruháim jobban illenek hozzá. Semmi, amit tettem, nem volt elég jó neki. 25 éves koromban beleszerettem egy 10 évvel idősebb férfiba. 2013 augusztusában házasodtunk össze, és a következő évben megszületett a kisfiunk, aki most 6 éves, egy komplikációkkal teli terhesség után. 2017 végén bariátriai műtétre volt szükségem, nem azért, hogy lefogyjak, a hormonjaimmal volt probléma. A műtét után stroke-ot kaptam, és újra kórházba kerültem.

Ezalatt az idő alatt az anyám – esküszöm, hogy nem tudom többé anyának szólítani – beköltözött hozzánk, hogy segítsen a férjemnek az akkor 4 éves kisfiunk gondozásában. Az apám az öcsémmel otthon maradt.”

– mondta a felszarvazott nő.

„Csak később tudtam meg, hogy a kórházban töltött négy hónap alatt, miközben nagyrészt élet és halál között lebegtem, az exférjem csak kétszer látogatott meg, az anyám pedig egyszer sem.”

– tette hozzá Kamylla.

Amikor Kamylla 2018. március 22-én végre elhagyhatta a kórházat, az édesapja ment el érte, és beszámolt neki a fejleményekről. „Az volt a legnagyobb fájdalom, amit valaha tapasztaltam.”

Édesapja reakciójáról a fiatal nő azt mondta: „Olyan volt, mintha mellkason szúrták volna, a csalódottság és a hitetlenség keveréke látszott rajta.”

Kamylla és édesanyja

„Felhívtam anyámat. Nagyon ideges voltam, mondtam neki, hogy kiengedtek a kórházból, életben vagyok, és rákérdeztem, hogy valóban igaz-e, hogy együtt vannak. Azt válaszolta, hogy igen, együtt vannak, és boldogok. Nem hittem a fülemnek.” – mesélte Kamylla.

A pár közben már össze is házasodott, és a bírósági végzés alapján Kamylla kisfia minden héten eltölt néhány napot náluk.

„A fiam bírósági végzés alapján heti két-három alkalommal az apjánál van. Nem könnyű, de kénytelen vagyok megengedni, hogy a kisfiam ezzel a mérgező és káros kapcsolattal éljen együtt.”

 

„Nemrég megtudtam, hogy az anyám kész megünnepelni az évfordulójukat március 2-án, és még csak nem is próbálja leplezni, hogy akkor jöttek össze, amíg én kórházban voltam.”

Kamylla közel 2 évvel a megrázkódtatás után ismét rátalált a szerelemre, megismerkedett egy nagyszerű férfival, akivel már 10 hónapja vannak együtt, és boldogok.

„Gyönyörű családom van, és szoros közöttünk a kapcsolat, az apám szeret, a fiam pedig tökéletes.”

mondta Kamylla.

Fotó: Kamylla de Melo/Instagram

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Megkezdődött a nyomozás a Schobert Norbiékat gyalázó Facebook-csoport ellen..

Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Norbert megelégelte, hogy éveken keresztül őt és családját pocskondiázzák A nagy Norbiréka nevezetű...

Autó égett az M5-ösön, Kecskemét közelében

Kigyulladt egy autó Kecskemét közelében, az M5-ös autópályán. Egy személyautó motortere és műszerfala égett az M5-ös autópálya 93-as és...

Tinik előtt végzett önkielégítést az ismert festőművész – Érthetetlen, miért nem vették őrizetbe B. Tamást (18+)

Hátborzongató, da sajnos, igaz történés: A városszerte ismert hobó festőművészből órák alatt közellenséggé vált B. Tamás Nagykőrösön, ahol...

Egyre nagyobb a baj a Gazprommal: veszélyben az utolsó, Magyarországra tartó gázvezeték is – Megszólalt a külügy..

A Gazprom belengette, hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra tartó gázvezetékét is. A Gazprom belengette hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra...