18.7 C
Budapest
2023. március. 21. kedd

A férfi nem hajlandó levenni a feleségét az életfenntartó gépekről – 2 hónapig imádkozik és elképesztő csoda történik – videó

Dátum:

Megosztás:

Egy indianai nő egészségügyi komplikációk miatt sürgősségi császármetszésre kényszerült. Ez csak a kezdete volt a kihívásokkal teli útjának. Hónapokat töltött kómában, de  férje nem volt hajlandó feladni.

Autumn és Zack Carver izgatottan várták harmadik gyermeküket. A pár tinédzserként ismerkedett meg, és gyönyörű szerelmi történetük volt. Arra azonban nem számítottak, hogy 2021-ben milyen fájdalmas fejezet vár rájuk.

Autumn terhességének nyolcadik hónapjában ő és Zack is megbetegedett. Az imádott anyuka kórházba került, és megszülte kisfiát, Huxleyt. A kisfiú egészséges és boldog volt, de anyukája az intenzív osztályon az életéért küzdött.

csoda

Élete legrosszabb napja

Amit a pár életének egyik legboldogabb napjának szántak, az épp az ellenkezőjére fordult. Zack “élete legrosszabb napjának” nevezte.

A legfrissebb hírek itt!

Autumn orvosa nem gondolta, hogy túléli a megpróbáltatásokat, és miután két hónapig életben tartották a gépek, azt javasolta Zacknek, hogy kapcsolja ki és hagyja békésen meghalni feleségét. Zack azonban nem volt erre hajlandó, hitt abban, hogy a felesége teljesen felépül.

A nap minden másodpercében imádkozott, és egy sereg online “imaharcost” is szervezett, akik szintén bíztak Istenben és a csodában. Annak ellenére, hogy a túlélés esélye szinte nulla százalék volt, ők hittek.

A férj kérése

Zack el sem tudta képzelni az életét Autumn nélkül, azt mondta: “Nem ismerem az életet nélküle”. Megszakadt a szíve, hogy a felesége még nem tarthatta a karjában kisfiát, ezért egy különleges kéréssel fordult az orvosokhoz.

Arra kérte őket, hogy ébresszék fel Autumnt, hogy láthassa és kézbe vehesse a kis Huxley-t. Tudta, hogy ez lehet az első és utolsó alkalom, ezért könyörgött az orvosi csapatnak. Ők beleegyeztek, és megadták az anyukának azt a felejthetetlen pillanatot.

Az emlékezetes találkozás

Az élmény mindenki számára felejthetetlen volt, és a betegeskedő anyukának a világot jelentette. A különleges találkozás válasz volt Zack egyik imájára. A büszke édesapa visszaemlékezett:

“A szülei, az egyik legjobb barátja, valamint számos nővér és orvos volt tanúja a különleges pillanatnak. Nem tudom, hogy maradt-e szem szárazon a szobában. Micsoda csodálatos nap volt.”

Autumn lassú felépülése

Az édesanya még nem volt túl a nehezén. Az orvosok a tüdőátültetés lehetőségét javasolták, de Zack előbb más szakmai véleményt kért. Még mindig hitt abban, hogy felesége csodával határos módon meggyógyul.

A legfrissebb hírek itt!

Szerencsére a mellkassebész nem gondolta, hogy transzplantációra lenne szükség. A férj megosztotta:

“[Az orvos] bejött, és azt mondta nincs szüksége tüdőátültetésre. Rendbe fog jönni. Szuper jó hír volt. Megöleltük egymást és hálát adtunk Istennek és az orvosnak.”

Mindenki áhítattal figyelte, ahogy Autumn végre a javulás jeleit mutatta. A fejlődése lassú volt, de Zack tudta, hogy rendbe fog jönni.

Az élmény megváltoztatta őket

Három hónap elteltével, 2021 decemberében Autumn megkapta az engedélyt, és hazamehetett. Megváltozott. Zack izgatottan tájékoztatta a barátokat és a családot, és kijelentette:

“Egy boldog, érzelmes, elsöprő nap. Sokszor kellett hátra lépnem, és megnéznem a sok nagyszerűséget. Megleptük a lányainkat. Azt hiszem, sokkos állapotban voltak. Egyikük sem tudott beszélni vagy reagálni.”

A házaspár elérzékenyülve köszönte meg mindenkinek a véget nem érő imákat és a szeretetet.

Az üzenete

A család hálás maradt az élet áldásáért, és Autumn megosztotta, hogy lánya azt mondta neki, most már hisz a csodákban. Az anyuka azt is elmondta:

“Minden nap egy ajándék. Mondjátok el az embereknek, hogy szeretitek őket, és öleljétek. Minden gyorsan megváltozhat, és nem akarsz semmit sem kimondatlanul hagyni.”

Zack azt is megosztotta, hogy minden este imádkozni kezdett a gyerekeivel, amit korábban nem tett. Az életük soha többé nem lesz ugyanolyan..

Zack és Autumn remélték, hogy történetük másokat is arra bátorít, hogy több szeretetet terjesszenek, mert az élet rövid. Sok boldog és egészséges évet kívánunk nekik családjukkal együtt.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Átszakadhat a gyulladás miatt a dobhártya: erre kell figyelni, hogy ne legyen nagy baj

A nátha következtében fülhurut is kialakulhat, ami kezelés híján középfülgyulladáshoz vezethet. Ha a nátha után fülfájás jelentkezik, fülkürthurut is...

Brutálisan összevertek egy férfit Újbudán, rendőreink mentették meg az életét.. – Köszönjük!

Megverték a férfit, akinek a kapucnija beakadt a Feneketlen-tónál egy pad háttámlájába. Vasárnap délután érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra,...

Döbbenetes: fényes nappal bolyongott az utcán meztelenül az egykori tinisztár! – (A kép közerkölcsbe ütközik, így csak a történetet írjuk le!) – Amúgy az...

Amanda Bynes anyaszült meztelenül bolyongott Los Angeles belvárosában fényes nappal, ha igaz.. Újra botrányba keveredett Amanda Bynes: ezúttal anyaszült...

Sokkoló: 700 kilós robbanószerkezetet semmisítettek meg a magyarok kedvenc üdülőhelyén – videó

Tavaly nyáron fedezték fel, majd nemrégiben semmisítették meg az Adriai-tenger mélyén talált második világháborús aknát a horvát hatóságok....