1.1 C
Budapest
2023. február. 7. kedd

A férfi lefényképezi az anyósát, amint a konyhában ül, görnyedten. Ha megtudod, miért, megszakad a szíved

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az asszony nem tudta, hogy ott van, és meglátta őt…

A házasság több mint két ember közötti kötelék, ez két család közötti köteléket is jelent. Amikor Scott Mann egyik reggel éppen munkába indult, meg kellett állnia, amikor meglátta anyósát a konyhában.

Scott feleségénél, aki mindössze 30 éves volt, a leukémia egyik formáját diagnosztizálták. A nő édesanyja hozzájuk költözött, hogy lányáról gondoskodni tudjon.

Ezt írta Scottnak a Facebook-on:

„Ő Sharon, az anyósom. Megtanította nekem, hogy olyannak lássak másokat, amilyenek valójában, nem amilyennek elvárjuk, hogy legyenek. Mikor először találkoztunk, kicsit nehezen értettem meg amit mondott az akcentusa miatt. Eléggé domináns is volt, olyan passzívan agresszív.

De tudtam, hogy szerelmem számára nagyon fontos személy, tehát elfogadtam őt. 7 évvel később úgy érezem, még mindig nem ismerem őt. Mikor a feleségem 30 évesen leukémiás lett, az orvosok azt mondták 10% az esélye annak, hogy 1 évig még élni fog.

Az egész életünk a feje tetejére állt. Sharon mentett meg minket, azonnal átvette azt a szerepet, amire született. Beköltözött hozzánk, a férjével együtt, aki háborús veterán volt, hogy gondozzák a feleségemet.

A rákövetkező két évben ő volt az, aki főzött, takarított, mosott. Ő volt az aki a feleségemet és férjét is elvitte az orvosi vizsgálatokra, több mint 300 alkalommal. Több ezer gyógyszert rendelt és gondoskodott róla, hogy mindegyiket a megfelelő időben bevegyék.

S miközben mindezt megcsinálta és mindenkiről gondoskodott, rákot diagnosztizáltak nála. Emlő amputáción esett át és kemoterápiát is kapott. Dúdolni szokott, mikor dolgozik, beszélget magával, amikor senki sincs otthon. Alázattal és eleganciával teszi a dolgát.

Egyik nap reggel készítettem ezt a képet, mielőtt munkába mentem. Nem tudta, hogy ott vagyok és látom őt.

Hát így néz ki a nagyság, egyszerű formát öltve. Azt várja, hogy megfőjön a lánya zabkásája, már 300-adszor, mióta beteg lett. Nincs haja, kihullott a kemoterápia miatt. Mindezek ellenére nem adja fel a harcot.

Nincs mindenkinek ilyen igazi hős az életében. Nekem van, ezért hálás vagyok minden napért.

Scott története kicsit elgondolkodtat minket, milyen gyakran vesszük a dolgokat magától értetődőnek. Sok ember pedig nem is olyan, mint amilyennek mi gondoltuk.”

Forrás: tudásfája / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Tömegverekedés a Fradi–Újpest derbi előtt: megszólalt a rendőrség

A rendőrség 14 gyanúsítottat hallgatott ki és két férfit – köztük az egyik szervezőt – őrizetbe vett a...

„Összekuporodva vagyunk… félünk, nem tudni, hogyan tovább” ‒ Egy magyar család is a rengés sújtotta török területen rekedt, beszámoltak a hátborzongató részletekről

Lapunkhoz eljutott egy magyar család drámai beszámolója az első törökországi rengések utáni állapotokról. A helyszín Malatya, amely egy...

Britney Spears ismét meztelen fotót posztolt, de ne feledkezzünk meg arról, hogy Britney imád meztelenkedni.. Íme néhány új és régi képe..(18+)

Britney imád meztelenkedni.. Íme néhány új és régi képe.. Britney állapota igencsak aggasztó: legalábbis erre utal, hogy az utóbbi...

Csütörtökön Brüsszelbe érkezhet Volodimir Zelenszkij az Orbán Viktor részvételével tartandó EU-csúcsra..

Az Euronews információi szerint csütörtökön Brüsszelben tárgyalhat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azon az uniós csúcstalálkozón, amelyen Orbán Viktor...