11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

A férfi bekötötte barátnője szemét, és a lakásukba vezette. Hatalmas hiba volt!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A kedves gesztusból hatalmas katasztrófa lett, amit szerencsétlen nő sosem felejt majd el.

Múlt héten  a születésnapomon az ebédszünetben nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és megettem 2 jó nagy adag babfőzeléket. Így utólag visszatekintve, ez talán nem volt egy jó ötlet.

Gondoltam, mire hazaérek, a bab összes kellemetlen következménye elillan. És így is lett. A bejárati ajtót már megkönnyebbülve nyitottam ki.

Otthon izgatottan várt a férjem, és bejelentette, hogy nagy meglepetése van számomra, majd bekötötte a szememet, és a konyhában az asztalnál lévő székhez vezetett.

Leültem, de amint le akartam venni a szememről a kendőt, megszólalt a telefonja. Meg kellett ígérnem, hogy a kendőt addig nem veszem le a szememről, amíg vissza nem jön. Távolodó lépteit hallottam.

Amint ott bekötött szemmel ülök, a megevett babok úgy döntöttek, utómunkálatokba kezdenek. Megállíthatatlanul termelték a gázokat a beleimben.

Mivel már kibírhatatlan volt a nyomás, és férjem kiment, szép finoman átbillentem a szék egyik oldalára, és kiengedtem a kiengedni valót. Nem elég, hogy hangos volt a rötty, de éktelenül büdös! Az ölemben lévő szalvétával erőteljesen legyezni kezdtem magam körül a levegőt, majd újra billentettem egyet, és 3 újabb ágyúdörejt engedtem ki.

Mit ne mondjak, teljesen feleslegesen kevertem a levegőt, igen büdös volt. Figyeltem a távolból hallatszó telefonbeszélgetést, és lelkiismeret furdalás nélkül ”lazítgattam”.

Amint meghallottam , hogy férjem elköszön a telefonálótól, még legyeztem egyet a szalvétával, és laza mozdulattal az ölembe raktam. Már semmi nem feszített, jól éreztem magam, és igyekeztem az ártatlanság valamilyen formáját az arcomra varázsolni.
Még hogy én eregettem volna?
Férjem elmondta kivel telefonált, bocsánatot kért, hogy sokáig időzött, és megkérdezte, nem leselkedtem-e a kendő alól?

– Természetesen NEM. – mondtam… és abban a pillanatban lerántotta szememről a kendőt!

Tizenkét vendég állt körülöttem az orrukat fogva, és mondta egyszerre:
– Boldog születésnapot!

Ekkor elájultam szégyenemben…

Forrás:kiskegyed / tudásfája/ Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...

Két nemnormális, hülye ember ellenáll a hatósági igazoltatásnak a közúti ellenőrzésen, aztán meg kiabálnak, mint a “fába szorult féreg” – videó (Szólj hozzá, oszd...

Minden tiszteletünk rendőreinknek, hogy ilyen türelmesek voltak! https://youtu.be/5S8Xjb2hrnk A papírfecnis ember, aki magát hatósági személynek állította be és hölgy kisérője...