2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

A férfi, aki egy év alatt 21 alkalommal lett apa: feleségével 105 gyereket szeretnének..

Dátum:

Megosztás:

Egy törökországi üzletembernek, Galip Ozturknak 30 gyermeke van, és közülük 21-en ugyanabban az évben születtek. Galip Ozturk és 24 éves párja, Kristina 143 ezer fontot költött arra, hogy megvalósítsa legnagyobb álmát. Mindketten 105 gyereket szeretnének!

A szépen gyarapodó családot az 57 éves milliomos üzletember tartja el. A Forbesnak adott interjújában Galip elárulta, hogy egy régebbi kapcsolatából még van 9 gyermeke.

„Mindenik gyermekem Törökországban él, és dolgozik. A legkisebb 12 éves, a legidősebb pedig 34 éves. A 12 éves fiam is dolgozik, zöldséget és tojást árul. Fiaim és lányaim segítenek a cégeim irányításában. Nagyon energikusak, szeretnek dolgozni, idővel egyre jobbak lesznek. Néhányuk a turizmus területén dolgozik, míg mások a pénzügyi szektorban tevékenykednek”

– mondta az üzletember.
 

Kristina és Galip Ozturk szerelmi története

Az orosz származású Kristina Batumiban találkozott először Galippal. Ekkor járt először külföldön, és kissé izgult, hogy milyen lesz a találkozás a leendő férjével.

Kristinának is van gyereke már egy korábbi kapcsolatából, egy hatéves kislánya. Kristina és Galip első gyermeke, Mustafa egy béranya segítségével a tavaly született, és ekkor döntöttek úgy, hogy nem hagyják abba.

“Gyerekkorom óta én és a férjem is nagy és boldog családról álmodtunk. Így miután találkoztunk, nekifogtunk, hogy megvalósítsuk az álmunkat”

– mesélte Kristina.

Kristina és Galip minden várandós béranyának fejenként 7700 fontot fizetnek, és főállású dajkákat alkalmaznak, akik havonta 500 font fizetést kapnak. Jelenleg 16 bébiszitterük van.

A dajkáknak, akik a gyerekszobák mellett laknak, különleges beosztásuk van: négy napig folyamatosan dolgoznak, a következő 2 nap pedig szabad. Saját konyhájuk is van, ahol kedvük szerint főzhetnek.

A szülők hetente 20 nagy csomag pelenkát és 53 tartályt babatápszert vásárolnak.

“Hetente körülbelül 3500-4200 fontot költünk minden gyerekre, csak az alapvető szükségletekre. Néha többet, néha kevesebbet”

– mondta Kristina.

Nemrég adta hírül a The Sun, hogy megszületett a pár 22. közös gyermeke is.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...