-0.5 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

A feleségem egy harácsoló, így döntötte romba a házasságunkat

Dátum:

Megosztás:

Egy gyűjtögetővel mindig nagyon nehéz – különösen, ha az illető a partnered. A legstabilabb kapcsolatot is képes felborítani, ha valaki csak arra hajt, hogy mindenből egyre több legyen. Olyanok mesélnek, akiknek a házasságát alaposan próbára teszi a tárgyak egyre növekvő halma.

„A feleségem közölte, hogy ha elválunk, ne is álmodjak arról, hogy bármiről is lemond majd. Nemcsak a gyerekek maradnak, de az utolsó teáscsészéig minden.”

„A nejem kóros gyűjtögető. Annyi hely sincs a szekrényben, hogy felakaszthassam a ruháimat, a lakásunk pedig úgy néz ki, mint egy akadálypálya. Nyomasztó hely lett a saját otthonom, még a szextől is elmegy a kedvem…”

„Most költöztünk nagyobb házba, de a férjem máris annyi cuccot halmozott fel, mint ha évek óta ott laknánk. Kibírhatatlan, az agyamra megy!”

„A feleségem gyűjtögetési mániájától már az ágyban sem férek el.”

„A feleségemnek annyi kacatja van, hogy egy éve nem tudtunk leülni az ebédlőasztalhoz.”

A feleségem egy harácsoló, így döntötte romba a házasságunkat 1

„A férjem folyamatosan ott áll a hátam mögött, amikor takarítok, nehogy véletlenül kidobjak valamit. A sok mihaszna holmi megfullasztja az életünket…”

„A feleségem nem hajlandó beszélni a gyűjtögetési mániájáról. Így aztán kénytelen voltam olyan munkát találni, amelyben sokat kell utazni.”

„Minden reggel egyre több mindent dobok ki, amikor a férjem elmegy otthonról. Már nem bírom a sok szart nézni, amit hazahord. Úgy érzem magam a saját otthonomban, mint egy ócskapiacon. Minden részletét megutáltam…”

„Egy éve be se mentem a garázsba, ahol a férjem a ‘majdcsak jó lesz valamire’ dolgait tárolja. De már a barátaimat sem merem meghívni magunkhoz.”

„Biztos vagyok benne, hogy a feleségemnek mentális problémái vannak. 15 éve alatt számtalanszor rúgták ki különböző munkahelyekről, néha kifejezetten elviselhetetlen, és gyűjtöget. Valójában el kéne válnunk, de akkor mi lesz vele.”

A feleségem egy harácsoló, így döntötte romba a házasságunkat 2

„Depressziós lettem a feleségem gyűjtögetési mániájától, gyógyszereket szedek. Már nem is takarítok, minek.”

„A feleségem gyűjtöget, és vagyonokat költ újabb és újabb tárgyakra.”

„A férjem leordított, hogy a gyerek a szeméttel játszik, miközben ő az, aki semmit nem enged kidobni.”

Forrás: Ripost

Fotó: Pixabay

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...