15.2 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

A fekete szülőknek különböző bőrszínű egypetéjű ikreik születtek.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Amikor a házastársak megtudták, hogy ikreket várnak, nagyon izgatottak lettek. Amikor azonban a babák megszülettek, újabb meglepetésben volt részük, ami az egész családot megdöbbentette.

A fekete szülőknek különböző bőrszínű egypetéjű ikreik születtek

Amikor egy 31 éves nő ikreknek adott életet 2019-ben, megdöbbenve látta, hogy a babák mennyire különböznek egymástól. A nigériai Lagosban született fiúk a nagy barna szemeket leszámítva nem hasonlítottak egymásra.

Daniel és David különböző bőrszínnel születtek. Az édesanyjuk, Stacy Omirin és a férje, Babajide Omirin mindketten feketék, ezért meglepődtek, amikor meglátták Davidet. A kisfiú albinizmussal született, ez magyarázatot adott fehér bőrszínére.

Fotó: Daniel and David/Instagram

A fiúk sok figyelmet kapnak

Ugyanakkor Davidnek aranyszőke haja volt, ami éles ellentétben állt ikertestvére sötét tincseivel. Az édesanya imádja a fiait, és úgy döntött, megosztja néhány kalandjukat az interneten is, ahol gyorsan igazi rajongótáborra tettek szert.

Az emberek imádják Danielt és Davidet, és gyakran nyilvánosan is megbámulják őket.

Fotó: Daniel and David/Instagram

„Mindig vannak ezzel kapcsolatos beszélgetések, amikor elmegyünk valahová, az emberek gyakran tudni akarják, hogy történhetett ez, és talán az aranyos, imádnivaló természetük miatt oda akarnak jönni hozzánk, hogy köszönjenek” – mesélte Stacy.

Amikor megszülettek, az édesapjuk 10 percen át csak bámulta őket

A büszke édesanya azt is elárulta, hogy a férjre nagyon meghatódott, amikor meglátta az újszülötteket, és azonnal kitalált egy becenevet Davidnek: Mr. Goldennek hívja őt aranyszőke haja miatt.

Fotó: Daniel and David/Instagram

Az édesanya azt mondja, Babajide le se tudta venni a szemét a fivérekről. „Több, mint 10 percig csak állt, és bámulta őket, és azt mondta, Isten csodálatos munkáját látja maga előtt, és hogy ők jelentik a valaha volt legcsodálatosabb ajándékot.”

Az öröm és a tudatosság terjesztése

David albinizmusának szerencsére nincsenek egészségügyi következményei. Annak ellenére, hogy az albinizmussal élőket gyakran diszkriminálják, Stacy azt mondta, az emberek eddig kedvesek voltak a fiához.

A gyerekek már modellkedésre is kaptak felkérést, és nagy örömmel mutatják meg a jókedvüket az interneten is. A bejegyzéseikkel szórakoztatnak, de ugyanakkor fel is hívják az emberek figyelmét az albinizmusra.

„Áldottnak érzem magamat, és nagyon büszke vagyok rájuk” – mondta az édesanyjuk.

doily

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...