Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó A fék helyett a gázra lépett az idős sofőr: két autót tört...

A fék helyett a gázra lépett az idős sofőr: két autót tört össze – videó

Fék helyett a gázra lépett az idős sofőr: durva karambolt okozott /Illusztráció: Pexels

Hármas balesetet okozott egy idős sofőr az 51-es úton, Dunavarsánynál. Egy Hyundai Tucson, egy Suzuki Wagon R+ és egy Honda Jazz ütközött a körforgalom előtt. A Honda vezetője figyelmetlenségből fék helyett a gázra lépett, amikor lassítani próbált, miután az előtte közlekedők is fékeztek a körforgalom miatt.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Baleset-infonak a Hyundai sofőrje nyilatkozott, az ő autójának fedélzeti kamerája rögzítette az esetet. Elmondása szerint a kettővel mögötte közlekedő Honda idős sofőrje összekeverte a fék- és gázpedált, és lassítás helyett gyorsítani kezdett.

– A mögöttünk közlekedő Suzuki sofőrje is lassított, csak a mögötte jövő Honda Jazz vezetője a gázra lépett a fék helyett, s először a Suzukit átlökte a szembe sávba, majd az autómnak rohant – fogalmazott.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az ütközéstől a Suzukinak kiszakadt a fékrendszere és műszerfala. A Honda idős sofőrje dezorientált volt a helyszínelés során, vélhetően már a baleset előtt sem volt jól.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj, amikor a Szuzukit átlökte a szembe sávba.

A videót ide kattintva tudja megtekinteni.

blikk

Hirmagazin.eu

Exit mobile version