18.7 C
Budapest
2023. március. 21. kedd

A FAO az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon

Dátum:

Megosztás:

Szeptember 25-től három hétig Budapesten és az interneten lehet találkozni a FAO szakértőivel

Szeptember 25-én kezdődik a hazai rendezésű Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás, ami október 14-ig minden nap változatos programokkal várja az érdeklődőket. Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) is részt vesz a rendezvényen, szakértőivel számtalan helyszínen és témában találkozhatunk.

FAO stand a Hungexpo-n

2021. szeptember 25. – október 14., Hungexpo, A pavilon, 307C

A Világkiállítás teljes időtartama alatt kiadványokkal, videókkal és nemzetközi szakértőkkel várja a FAO standja többek között a fenntartható erdőgazdálkodás, biológiai sokféleség, a beporzók szerepe, fenntartható vadgazdálkodás és halgazdálkodás és egyéb témák iránt érdeklődőket.

ElőadásFenntartható kapcsolat a természettel – A FAO szerepe a Fenntartható Fejlődési Célok elérésében

2021. szeptember 25. (szombat) 16:00-16:40, Hungexpo, A pavilon

A FAO főigazgató-helyettese és európai és közép-ázsiai képviselője, Vladimir Rakhmanin tart előadást a Világkiállítás megnyitóján „Sustainable interaction with nature: FAO’s role in achieving the Sustainable Development Goals” címmel angol nyelven.

TalkshowHogy menthetik meg a méhek a világot?

2021. szeptember 26. (vasárnap) 13:00-13:40  

How can bees save the world? – teszi fel a kérdést Carolina Rizzi, a FAO mezőgazdasági szakértője és angol nyelvű előadásában erre keresi a választ.

CPW Vadvilád Fórum 2021.

2021. szeptember 26-27. Hungexpo, C pavilon vagy online

Nemzetközi összefogás keretében rendezik meg a Vadvilág Fórumot, amely a globális biodiverzitás-keretrendszert mentén ígér tartalmas előadásokat a fenntartható vadgazdálkodás szakpolitikai és gyakorlati aspektusairól. A kétnapos rendezvény négy fő témát jár körbe: a vadgazdálkodás hozzájárulása az élelmezésbiztonsághoz, az ember-vad konfliktusok kezelése, vadkereskedelem és vadászat, az állategészségügy és az „Egy egészség” megközelítés.

Honlap | Regisztráció

TalkshowA vadvilág élőhelyének megfigyelése műholdképek segítségével

2021. október 1. (péntek) 11:00-11:40 , Hungexpo, A pavilon

SEPAL big data platformban rejlő lehetőségeket mutatja be David Morales-Hidalgo, FAO erdészeti szakértő, ami az erdő- és földhasználat nyomon követését teszi lehetővé műholdképek segítségével, támogatva a klímaváltozás hatásainak csökkentését és az adatokon alapuló döntéshozatalt.

TalkshowAz ENSZ ökoszisztéma-helyreállítás évtizede (2021–2030) és a fenntartható vadgazdálkodás

2021. október 3. (vasárnap) 11:00-11:40, Hungexpo, A pavilon

A FAO erdőgazdálkodási szakértője, Norbert Winkler-Ráthonyi angol nyelvű előadásában bemutatja az ENSZ ökoszisztéma-helyreállítás évtizedét és néhány esettanulmány révén rámutat gyakorlati lehetőségekre, hogyan lehet ehhez a globális mozgalomhoz csatlakozni.

Forrás és kapcsolat:

PLÁNTEK Lea

Kommunikációs munkatárs

FAO Európai és Közép-Ázsiai Regionális Iroda

Budapest, Magyarország

[email protected]

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Átszakadhat a gyulladás miatt a dobhártya: erre kell figyelni, hogy ne legyen nagy baj

A nátha következtében fülhurut is kialakulhat, ami kezelés híján középfülgyulladáshoz vezethet. Ha a nátha után fülfájás jelentkezik, fülkürthurut is...

Brutálisan összevertek egy férfit Újbudán, rendőreink mentették meg az életét.. – Köszönjük!

Megverték a férfit, akinek a kapucnija beakadt a Feneketlen-tónál egy pad háttámlájába. Vasárnap délután érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra,...

Döbbenetes: fényes nappal bolyongott az utcán meztelenül az egykori tinisztár! – (A kép közerkölcsbe ütközik, így csak a történetet írjuk le!) – Amúgy az...

Amanda Bynes anyaszült meztelenül bolyongott Los Angeles belvárosában fényes nappal, ha igaz.. Újra botrányba keveredett Amanda Bynes: ezúttal anyaszült...

Sokkoló: 700 kilós robbanószerkezetet semmisítettek meg a magyarok kedvenc üdülőhelyén – videó

Tavaly nyáron fedezték fel, majd nemrégiben semmisítették meg az Adriai-tenger mélyén talált második világháborús aknát a horvát hatóságok....