23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeSzabadidőMédia és szórakozásA Disney és az április újdonságok - filmek rövid bemutatói

A Disney és az április újdonságok – filmek rövid bemutatói

ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK

 

PÁN PÉTER ÉS WENDY

PETER PAN & WENDY

DISNEY+ ORIGINAL FILM

1
Disney

 

Április 28.

Kizárólag a Disney+ kínálatában

A fiatal lány, Wendy Darling fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, a fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel, Csingilinggel – az apró tündérrel – és Péterrel eljut Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik egy gonosz kalózkapitánnyal, Hook kapitánnyal, és belevág az izgalmas kalandba, amely örökre megváltoztatja az életét.

 

APRÓ GYÖNYÖRŰ DOLGAINK

TINY BEAUTIFUL THINGS

ORIGINAL SOROZAT

2
Disney

Április 7.

Kizárólag a Disney+ kínálatában

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült Apró gyönyörű dolgaink (Tiny Beautiful Things) főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra… pedig talán pont erre termett.

THE GOOD MOTHERS

THE GOOD MOTHERS

ORIGINAL SOROZAT

3
Disney

Április 5.

Minden rész elérhető

Az igaz történeten alapuló The Good Mothers (The Good Mothers) című sorozat három bátor nő életét meséli el, akik a ‘Ndrangheta maffián belül nőttek fel, és úgy döntöttek, hogy együttműködnek Anna Colace ügyésszel, aki nemrég érkezett Calabriába. Három nő története, akik az életükért és gyermekeik jövőjéért küzdve megpróbálják meggyengíteni a bűnszövetkezetet.

ÍGY JÁRTAM APÁTOKKAL 2. ÉVAD
HOW I MET YOUR FATHER S2

ORIGINAL SOROZAT

4
Disney

Április 19.

11 epizóddal lesz elérhető

A közeljövőben Sophie tovább meséli a fiának, hogyan ismerkedett meg az apjával: ez a történet visszarepíti a nézőket a 2. évaddal a jelenbe. Kövesd végig, ahogy Sophie és szűk baráti társasága továbbra is próbál rájönni, kik is ők valójában, mit akarnak az élettől és hogyan lehet szerelembe esni a társkereső alkalmazások és a korlátlan lehetőségek korában.

WILL TRENT
WILL TRENT

ORIGINAL SOROZAT

5
Disney

Április 5.

2 rész premierje

Will Trent különleges ügynököt, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársát születésekor elhagyták és kemény gyerekkora volt Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. De most, hogy elhatározta, hogy – élve egyedi nézőpontjával – gondoskodik róla, hogy senkit se hagyjanak el úgy, mint őt, neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóiroda kötelékében.

 

SAM – EGY SZÁSZ

SAM – A SAXON

ORIGINAL SOROZAT

6
Disney

Április 26.

Minden rész elérhető

Sam – Egy szász (Sam – A Saxon) a Disney+ első német saját gyártású sorozata Samuel „Sam” Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének elképesztő igaz története alapján készült. A történet Sam útját kíséri végig, ahogyan megtalálja azt a helyet, amit otthonának nevezhet és elmeséli az igazságért vívott harcának történetét egy elnyomó rendszerrel szemben.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem