13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

A Dal: Keményen kritizálták Tóth Verát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 02 16 072055
Szombat este kiesett a Dal című műsorból Tóth Vera és Gyémánt című dala. Nem elég, hogy távoznia kellett, a zsűritől is éles kritikát kapott.

Már az elődöntőben is kritizálták Tóth Verát, többek között azzal, hogy a dala hasonlít Adele egyik slágeréhez. Vera a középdöntőben még nagyobb erőbedobással küzdött, ám a zsűrit így sem nyerte meg. “A tökéletességre törekedtem, és úgy érzem, mindent megtettem azért, hogy a legjobb legyek. Úgy éreztem magam , mintha közvetítő lennék Isten és az emberek között” – mondta az énekesnő. A Zsűri ennek ellenére lehúzta a dalt. “Egyszerűen ez a dal eurociki” – fogalmazott Pierrot. “Ez a dal egyszerűen nem elég a döntőbe jutáshoz, ráadásul kísértetiesen olyan, mint a tavalyi győztesé” – utalt ezúttal Conchita Wurst dalára Ruzsa Magdi. Tóth Vera csalódottan, de emelt fővel távozott a stúdióból.

“Már az elődöntőben éreztem a zsűri tekintetén, hogy nem akarnak bennünket a döntőben látni. Most, hogy másodjára is színpadra álltunk, tudtam, hogy nem juthatunk tovább. Nem ennek a négy embernek írtuk ezt a dalt, de ők döntöttek, és ezt el kell fogadnunk. Ám az a rengeteg üzenet, amit a kiesés után kaptunk, bizonyítéka annak, hogy a közönség szerette ezt a dalt, és Verát is” – mondta el a Borsnak Hrutka Róbert a Gyémánt című dal szerzője.

Forrás: Nők Lapja Cafe

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...