11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőÁllatvilágA csontsovány kutya egy család teraszán összegömbölyödik, remélve, hogy ott biztonságban lesz

A csontsovány kutya egy család teraszán összegömbölyödik, remélve, hogy ott biztonságban lesz

Tabea egyike volt azoknak a kóbor kutyusoknak, akiknek minden eddiginél nagyobb szüksége volt a segítségre és a kedvességre. Alultápláltan és gyengén kóborolt a Missouri állambeli St. Louis utcáin.

Egy nap egy család tornácára érkezett, abban a reményben, hogy az ott élő emberek segítenek neki, és együttérzést tanúsítanak iránta.

Összegömbölyödött egy takarón, amelyet a tornácon talált, és remélte, hogy itt biztonságban lesz.

terasz

Egy kedves asszony, aki a házban lakott, teljesen elszomorodott, amint meglátta a kutyát. Fáradt volt és hihetetlenül szomorú. A nő felvette a kapcsolatot a kutyamentőkkel, és értesítette őket, hogy egy kutya van a verandáján, akinek nagy szüksége van segítségre.

Donna Lochmann és csapata bepattant egy autóba, és elmentek a család címére, hogy felvegyék a kutyát. Miután megérkeztek, a mentők megközelítették a kutyát, és megszakadt a szívük, amikor észrevették, milyen állapotban van. Kimerevített testét sebhelyek borították.

terasz

Amikor a kutyus meglátta a mentőket, nem hitte el, hogy azért vannak ott, hogy segítsenek neki. Elkeseredett tekintet ült a szemében. Lochmann beszélt hozzá, és gyengéden megsimogatta a fejét, próbálta megvigasztalni. Pórázt tett a nyakába, és a később Tabeának nevezett kutya beleegyezett, hogy mentőivel tartson a menhelyre.

Tabea eleinte zavart volt, de hamarosan kezdte megérteni, hogy a jó emberek között van, és hogy most már biztonságban van. Elolvasztotta új menhelyi barátai szívét, akik rengeteg szeretettel ajándékozták meg. A szíve gyógyulni kezdett.

Tabeát elvitték az állatorvoshoz. Fülgyulladást diagnosztizáltak nála. Miután megröntgenezték, megállapították, hogy a farkának egy része eltört. Sajnos amputálni kellett.

terasz

Az állatorvos kiválóan gondoskodott az édes Tabeáról, és kezdett sokkal jobban lenni.

2022. december 21-én a mentőszolgálat csodálatos híreket közölt. Tabea megtalálta örök családját.Új gazdája hatalmas szeretettel árasztja el őt. Tabea úgy érzi, hogy dédelgetik és szeretik, ahogy mindig is kellett volna.

Videó

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work