14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

A csehek elárasztották az ukránokat régi lestrapált tankokkal (T-72-esek), és a cseh elnök megjósolta nekik, hogy győzni fognak! Ettől kezdve mondja Zelenszkij mindenhol, hogy: „Győzünk”!.. Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Azt mondja a cseh és a lengyel miniszterelnök, hogy az egyetlen megoldás Ukrajna győzelme, és miután ezt bátran kijelentették, Zelenszkij is mondja mindenkinek: „Győzni fogunk”..

Akkor ez egy beláthatatlan ideig tartó háború lesz.

A morális rossz

Azt mondja a cseh és a lengyel miniszterelnök, hogy az orosz-ukrán konfliktus egyetlen elfogadható megoldása Ukrajna győzelme. Ha Ukrajna győzelme alatt azt értik, hogy az utolsó orosz katona is leteszi a fegyvert és elhagyja Ukrajna egész nemzetközileg elismert területét, akkor ennek a konfliktusnak, Oroszország ukrajnai háborújának belátható időn belül nincs megoldása, mert ilyenre belátható időn belül teljesen biztosan nem kerül sor. Akkor ez egy beláthatatlan ideig tartó háború lesz, mindannak a szenvedésnek és pusztításnak a prolongálásával, amivel egy háború jár.

letöltés (1)
A cseh tankok, amit a csehek kipusztítanak maguktól, hogy kevesebb legyen a vashulladék náluk! Hirmagazin.eu

Aki a realitások és az övétől eltérő morális megfontolások számításba vétele nélkül törekszik az általa tételezett morális jó érvényesülésére, ezzel a morális rosszat növeli. Legyen szó a kizsákmányolás eltörléséről, a népek szabad vándorlásáról, az utcán élés szabadságáról vagy az eltérő nemi identitások megéléséről. Azt hiszem, a modern korban ennek a tételnek a végiggondolása a békét és a jólétet adottságként megélő atlanti civilizáció egyik legnagyobb kihívása.”

mandiner, Bencsik Gábor

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...