17 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

A család kutyája támadt rá és ölte meg a 17 hónapos kislányt: “Elképesztően fog hiányozni” – videó

Dátum:

Megosztás:

Bella-Rae Birch a kórházban belehalt a támadást követő sérüléseibe.

A család kutyája támadt rá és ölte meg a 17 hónapos kislányt: "Elképesztően fog hiányozni"

Bella-Rae Birch a kórházban belehalt sérüléseibe, miután hétfőn a Merseyside állambeli St Helens Blackbrook városrészben lévő otthonában megtámadta őt a család kutyája. A család szomszédja sietett a gyerek megsegítésére, miután meghallotta a Bella-Rae sikolyait és sírását. A segítségnyújtás után nem sokkal megérkezett a mentő is, a gyereket azonnal a kórházba szállították. Tragikus módon később belehalt sérüléseibe.

A rendőrség szerint Bella-Rae “elképzelhetetlenül szörnyű körülmények között” vesztette életét, hozzátetták, hogy a közösség “a legtragikusabb hírre ébredt”. Bella-Rae családja közleményében azt mondta: “Családként szeretnénk megköszönni a közösség támogatását. Szeretnénk kérni, hogy hagyjanak nekünk egy kis teret és időt, hogy megpróbáljuk feldolgozni szeretett Bella-Rae tragikus elvesztését. Elképesztően fog hiányozni, de soha nem fogjuk elfelejteni.”

Bella-Rae családja teljesen összetört

A rendőrök szerint a “teljesen összetört” család csak egy héttel korábban vásárolta a kutyát, amely megtámadta a gyereket. Most teszteket végeznek, hogy kiderítsék, az állat illegális fajtájú volt-e, és a nyomozás részeként tervezik azonosítani az állat korábbi gazdáit is. A BBC szerint Steve Brizell felügyelő azt mondta, hogy a kisgyermek halála “egy családot és egy közösséget hagyott teljesen sokkos állapotban”.

“Bella-Rae elképzelhetetlenül szörnyű körülmények között vesztette életét” – mondta. “Jelenleg úgy tudjuk, hogy a család kutyája, amelyet alig egy héttel korábban vásároltak, megtámadta Bella-Rae-t a családi házban. Bella-Rae-t mentőautóval kórházba szállították a mentősök, de a helyszínen lévő rendőrök, a mentősök és az orvosok minden erőfeszítése ellenére Bella-Rae sajnos belehalt sérüléseibe”.

A kislányt a család kutyája támadta meg

A kutyát átadták a rendőrségnek, és azóta elpusztították.

Egy szomszéd, aki segített az újraélesztésben, megosztotta: “A szülők imádták a gyerekeket. Túl felzaklató ahhoz, hogy mást mondjak”Joanne Matthews elmondta, hogy látott egy mentőautót a ház előtt, majd körülbelül 10 rendőrautó érkezett a helyszínre.

“Láttam, hogy kihozták a kutyát. Nem tudtam megmondani, hogy milyen fajtájú, de hátulról úgy nézett ki, mint egy staffordshire bullterrier vagy pitbull” – mondta.

Az 53 éves asszony hozzátette, hogy a kisgyermek “gyönyörű kislány” volt. “Csak úgy futólag találkoztam a családdal, mindig nagyon kedvesek voltak” – mondta.

Egy másik szomszéd, aki nem akarta magát megnevezni, azt mondta, hogy a rendőrség megérkezése után ért haza. “Az anyuka a ház előtt volt, és sírt. Hisztérikus volt” – mondta. “Ez a környék nagyon csendes és biztonságos a gyerekek számára, de amikor az ember azt hallja, hogy valami ilyesmi történt, az nagyon megrázó”.

doily

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...

71 évesen fürdőruhában pózol Cicciolina – Fotó

Staller Ilona előszeretettel oszt meg pikáns fotókat közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen Cicciolina a hetvenen túl is bombasztikus...