8.4 C
Budapest
2023. március. 27. hétfő

A Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja annak az aljas gyilkosnak az ügyét, aki újszülött fiát egy zsákba tette és kirakta a lomtalanítási hulladék közé..

Dátum:

Megosztás:

Tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolják azt a péteri férfit, aki újszülött fiát egy zsákba tette és kirakta a lomtalanítási hulladék közé.

A héten kezdődik a per a Budapest Környéki Törvényszéken.

2003 őszén a vádlott házasságot kötött akkori párjával, akivel közös, illetve korábbi kapcsolataikból származó gyerekeiket nevelték. Nem sokkal az esküvő után a férfi és a nő viszonya megromlott, a férfi gyakran agresszívan viselkedett a nejével, bántotta is.

2004 ELEJÉN A NŐ TEHERBE ESETT. MIVEL A VÁRANDÓSSÁG TÜNETMENTESEN ÉS TESTI JELEK NÉLKÜL ZAJLOTT LE, ÍGY A FÉRFI ARRÓL NEM TUDOTT. 

Szeptember 24-én az asszony – aki a férjétől külön szobában aludt – álmából felriadt a szülési fájdalmakra.

Nem sokkal később egy életképes kisfiúnak adott életet. Amikor a férfi észrevette a kisbabát, dühös lett. Azt kérdezte, ki a gyerek apja. A nő arra kérte, hogy ne bántsa és hívjon hozzá mentőt.

A férfi életveszélyesen megfenyegette az asszonyt, hogy senkinek nem szólhat a gyerekről. Később, amikor az asszony a fürdőszobába ment,

A FÉRFI TEXTÍLIÁKBA ÉS EGY NEJLON SZEMETESZSÁKBA CSOMAGOLTA A BABÁT, MAJD AZ UTCÁN, A LOMTALANÍTÁSKOR FELHALMOZÓDOTT HULLADÉK KÖZÉ REJTETTE. 

Erről a kicsi édesanyja semmit nem tudott.

Illusztráció. FOTÓ: CSUDAI SÁNDOR – ORIGO

Az újszülött holttestét néhány órával később egy szeméttelepen találták meg. Halálát ellátatlanság, magárahagyottság és kihűlés okozta és az igazságügyi orvosszakértő szerint fulladásnak is szerepe lehetett benne.

Tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolják a gyerek apját, akinek a pere a héten kezdődik a Budapest Környéki Törvényszéken.

Nyitókép illusztráció, Hirmagazin.eu

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget Horvátország és Magyarország néhány száz kilométerrel odébb, fél évvel később újabb...

60 éves Quentin Tarantino – képgaléria

Quentin Tarantino, .. filmek, képgaléria Forrás Hirmagazin.eu

A Disney és az április újdonságok – filmek rövid bemutatói

ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK   PÁN PÉTER ÉS WENDY PETER PAN & WENDY DISNEY+ ORIGINAL FILM   Április 28. Kizárólag a Disney+ kínálatában A fiatal lány, Wendy Darling...

Tévhit, hogy a vízben található baktériumok okozzák a hüvelyfertőzéseket

Edzett hüvelyflórával induljunk a Húsvét ünnepének.. A legfrissebb hírek itt!   Erre ügyeljünk a húsvéti wellnesskor: Tévhit, hogy a vízben található...