25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

A BRFK csapata nyerte meg a VIII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny csapatversenyét! Gratulálunk a győztesnek és minden résztvevőnek! Hirmagazin.eu

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Véget ért a háromnapos szakmai megmérettetés Békés megyében. (2018. 06. 07., cs – 13:06, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

Háromnapos rendezvénynek adott otthont 2018. június 5. és 7. között Békés megye.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gyulán és Békéscsabán rendezte meg a VIII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.

A program eredményhirdetését, díjátadó ünnepségét 2018. június 7-én tartották Gyulán, az Erkel Hotelben.

A versenyzők teljesítményét Szádvári József r. alezredes, az ORFK Baleset-megelőzési Osztályának kiemelt főreferense értékelte. Méltatta a résztvevők és kísérőik szakmai felkészültségét, valamint elismeréssel szólt a szervezők munkájáról is.

Képgaléria:

 

 

 

 

A díjakat Szádvári József r. alezredes, dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, Békés megye rendőrfőkapitánya, dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere és Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adták át.

A karos forgalomirányítók versenyében első helyezett lett Molnár Dávid r. törzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság versenyzője.

Második helyen Tóth Tímea Rozália r. őrmester (Bács-Kiskun MRFK), a harmadik helyen pedig Puklér András r. törzszászlós (Vas MRFK) végzett.

A motorkerékpárral versenyző rendőrök között Farkas Attila r. főtörzsőrmester, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendőre nyújtotta a legjobb teljesítményt.

Második lett Sánta Szabolcs r. főtörzsőrmester (Zala MRFK), a harmadik helyezettnek járó díjat pedig Major Zoltán r. törzszászlós (Komárom-Esztergom MRFK) vehette át.

A járőr-gépkocsivezetők egyéni összetett versenyének győztese a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársa, Mura-Mészáros Zoltán r. törzsőrmester lett.

Ebben a kategóriában második helyezést ért el Zbiskó Péter r. főtörzszászlós (Heves MRFK), a harmadik helyen pedig Bélafalvi Péter r. főtörzszászlós (Győr-Moson-Sopron MRFK) végzett.

A csapatversenyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei nyerték. A csapat tagjai: Molnár Dávid r. törzsőrmester, Mura-Mészáros Zoltán r. törzsőrmester, Balogh Ferenc r. főtörzsőrmester, kísérőjük Klics Ignác r. főtörzszászlós.

Második helyezett lett a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, amelynek tagjai: Sugár Attila r. főtörzszászlós, Csala Attila r. főtörzszászlós és Farkas Attila r. főtörzsőrmester. Segítőjük, kísérőjük Nagy Tiborné r. alezredes volt.

Harmadik helyen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett. Versenyzőik: Tóth Tímea Rozália r. őrmester, Pancza Ádám r. törzsőrmester és Kis Ferenc r. őrmester. Kísérőjük: Péliné dr. Benke Orsolya r. őrnagy.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok megköszönte a zsűri munkáját, majd Gyula Város Önkormányzatának a verseny megrendezéséhez nyújtott segítségéért, támogatásáért emléklapot adományozott.

Képgaléria:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A versenyről kiadott további közlemények:

Megkezdődött a közlekedési rendőrök országos versenye Békés megyében

Látványos felvonulás, színvonalas verseny

Forrás: police.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook