15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

A botrány folytatódik: újabb meglepő dolgok láttak napvilágot Harry hercegről és feleségéről

Dátum:

Megosztás:

Harry herceg könyve előtt egy másik kötet lát napvilágot október elején, amelyben megdöbbentő részleteket tár fel az író királyi források segítségével.

Mint ahogy arról médiánk is beszámolt: Harry herceg befejezte a várva várt önéletrajzát, a kéziratot az ügyvédek már alá is írták. A Penguin Random House kiadó célja, hogy a könyv időben megjelenjen a hálaadás és a karácsonyi ünnepek alkalmával.

Ám a herceg mindent leleplező kötete előtt egy másik írat jelenhet meg október elején, amelyben a szerző azt boncolgatja, hogy a feszültségek már jóval azelőtt növekedtek, hogy a pár elhagyta az Egyesült Királyságot.

Harry herceg attól tartott, hogy a háttérbe szorul

Valentine Low új könyvében arról ír, hogy Harry herceg attól tartott, hogy teljesen jelentéktelenné válik amikor György herceg betölti a 18. életévét. A írásban megjelent forrás szerint Harry összehasonlította magát a nagybátyjával, András herceggel és úgy gondolta, hogy most kell lépnie addig, amíg György fiatal, hogy előtérben maradhasson.

A királyi személyzet azt mondta neki: „A negyvenes, ötvenes éveiben még mindig érezheti, hogy az előtérben van, mindaddig, amíg most lefekteti a megfelelő alapokat”

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Nem volt hajlandó testvérével találkozni

Harry herceg nem volt hajlandó találkozni Vilmossal, hogy megvitassák a rossz kapcsolatukat. Vilmos herceg azonban próbált megbeszélni egy találkozót velük, miután boldogtalannak látta Harryt és Meghant az afrikai útjukról készült dokumentumfilmben. Harry azonban vélhetően végül elutasította a közeledést és néhány hónappal később Amerikába költöztek.

Továbbá állítólag Harry annyira félt attól, hogy Vilmos és Katalin sajtócsapata kiszivárogtat valamit, hogy inkább elkerülte őket.

Meghan azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja Harryt, ha nem hozza nyilvánosságra a kapcsolatukat

A könyv számos jelentést tartalmaz Meghan és Harry korai együtt töltött napjairól, mielőtt a kapcsolatot hivatalosan is megerősítették volna 2016 novemberében.

Az újságírók hordáival szembesülve, akik Meghan életének minden területét végig akarták vizsgálni, Harry elhatározta, hogy megvédi barátnőjét. Meghan mindeközben azt mondta neki, hogy ha nem tesz semmit, akkor szakít vele- áll a kötetben.

Az esküvői felfordulás miatt behívatta a királynő

A hírek szerint Harry herceget behívatta a királynő, miután a Meghannal való esküvője előtt dühös veszekedés tört ki. A sussexi herceg és hercegnő esküvőjének megszervezése állítólag különösen megterhelő volt, az ütemezéssel, a bejelentésekkel, a gospel kórussal és a tiarával kapcsolatban is viták folytak.

Vita tört ki a királynő tiarájának felpróbálásáról is, ami ahhoz vezetett, hogy Harryt beidézték az uralkodóhoz. Egy forrás azt állítja, hogy Harry kifejezetten goromba volt, és Őfelsége határozottan lépett fel vele szemben.

Meghan Markle: „Nem hiszem el, hogy nem fizetnek ezért”

Low állítása szerint Meghan Markle nem örült annak, hogy nem fizettek neki a 16 napos ausztráliai, a fidzsi-szigeteki, tongai és új-zélandi királyi utazás során tett látogatásokért 2018-ban. A pár népszerű volt a turné alatt, hatalmas tömegek gyűltek össze, hogy megnézzék őket miközben meglátogatták az országokat.

A könyv azt állítja, hogy Meghan élvezte a figyelmet, amit kapott, de nem értette a királyi látogatások lényegét.

A könyvben ez áll: „Bár élvezte a figyelmet, Meghan nem értette a sok idegennel kezet fogó séták lényegét”

Továbbá informátorok azt is állítják, hogy Meghant hallották ezt mondani: „Nem hiszem el, hogy nem kapok ezért fizetést”

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Harry kis híján idegrohamot kapott

2019-ben Meghan Markle pert indított az Associated Newspapers Limited ellen a közte és apja, Thomas Markle közötti személyes levelek közzététele miatt. Harry herceg az üggyel kapcsolatban a királynőt bombázta telefonhívásokkal és szinte idegrohamot kapott- írja a Mirror.

Meghan az állítások szerint a személyi asszisztensével, Melissa Touabtival is többször vitába szállt, az ingyenes ajándékok, köztük ruhák, ékszerek és gyertyák miatt, amelyeket egyes cégek küldtek a hercegnőnek.

Ms. Touabti, aki mindössze hat hónappal a palotához való csatlakozása után felmondott, követte azt a szabályt, hogy a királyi család tagjai nem fogadhatnak el ajándékokat kereskedelmi szervezetektől, de a könyv szerint ezt a hercegné nem tudta elfogadni.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben, lövés is dördült, túsztárgyalóval ment ki a TEK

Túszul ejtette a nőismerősét egy kábítószer hatása alatt álló férfi Budapesten, egy VII. kerületi lakásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság...

Elhunyt Roberto Messina, a Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek egyik visszatérő mellékszereplője – videó

90 éves korában érte a halál Floridában, Isten nyugosztalja! Videó Hirmagazin.eu

Rövidesen tisztázódhat egy fontos dolog a kegyelmi ügy kapcsán

Hamarosan lezárul a vizsgálat, mely azt hivatott kideríteni, hogyan kerülhetett bele a Kúriai Döntések című folyóiratba a kegyelmi...