33.3 C
Budapest
2022. augusztus. 15. hétfő

A 82 éves szupernagyi: „Mire a rendőrség kiért, a férfi már csak feküdt a padlón, jól elbántam vele”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy ember kopogtatott a 82 esztendős Willie Murphy ajtaján azzal az ürüggyel, hogy mentőt szeretne hívni. Végül valóban mentőre volt szüksége.

Az idős hölgy csütörtök este éppen a lefekvéshez készülődött, amikor kopogtattak az ajtaján. Az idegen férfihang arra kérte az asszonyt, hogy engedje be a házába, mert mentőre van szüksége. Ám az idős asszony nem nyitott ajtót a férfinak, és kihívta a rendőrséget. A férfi pedig betörte az ajtót – számolt be a támadásról a Mirror.

Már sötétedett, egyedül is vagyok és hát öreg is vagyok. De tudod mit, kemény is vagyok” – emlékezett vissza gondolataira az asszony. „Rossz házat választottál a betöréshez” – mesélte a lapnak az idős asszony, hogy vette fel a küzdelmet támadójával.

A 82 esztendős hölgy – aki korábban erőemelésben számos díjat nyert – a közelében található tárgyakkal védekezett a betörővel szemben, a saját asztalát is hozzávágta támadójához, ami el is tört. Murhphy ezután az asztal fém lábaival ütötte a betolakodót.

Ezután a konyhába rohant, ahol magához vett egy babasampont, és amikor a férfi megpróbált felkelni az arcába öntötte, miközben egy seprűvel is ütötte a földre került férfit. Időközben a Rochesterben található ingatlanhoz kiérkezett a rendőrség is.

„Mire a rendőrség kiért, a férfi már csak feküdt a padlón, jól elbántam vele” – mondta Murphy.

A férfihez a rendőröknek mentőt kellett hívniuk, hogy sérüléseit ellássák.

A címlapfotó illusztráció.

hirado, mirror, Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Életveszélyes időszak kezdődik Magyarországon – figyelmeztet a minisztérium

A mustgáz veszélyeire hívja fel a figyelmet a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött posztban. Jelezték,...

Lebukott a Vodafone, milliókra bírságolták meg őket: így kompenzálják az érintett vásárlókat

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Vodafone valótlanul hirdette korlátlanként egyes mobilnet-kiegészítő csomagjait. A cég elismerte a...

Megfosztaná az embereket a tulajdonuktól a Világgazdasági Fórum – írja a bitkoinbazis.hu

A 2020-as COVID-19 világjárvány alatt a világ bankjai, multinacionális vállalatai és nemzetközi szervezetei elkezdték népszerűsíteni a nagy visszaállítás...

Óvodába vitte a Viszkis a kislányát.. Bár ne tette volna..!! Ilyen gyomorforgató módon fogadta őket a többi szülő, csak mert az apukája bankrabló volt..

Megváltoztatta a szerelem és Anna lánya születése Ambrus Attila életét, ám az egykori Viszkis rabló mégsem szabadul a...
facebook