Home Életmód Divat, szépségápolás A 65 éves Andie MacDowell ráncokkal és ősz hajjal is gyönyörű: sztárok,...

A 65 éves Andie MacDowell ráncokkal és ősz hajjal is gyönyörű: sztárok, akik nemet mondtak a plasztikára

0
51641223 d749d14eb3e3a9c01c409d8b4c320952 wm

Olyan női sztárokat mutatunk, akik a plasztikaellenes tábort erősítik.

Bár a plasztika elég elterjedt Hollywoodban, vannak hírességek, akik hallani sem akarnak arról, hogy átalakíttassanak valamit a testükön, sőt, büszkén vállalják ráncaikat, köztük van Andie MacDowell is, aki 2021-ben azzal döbbentette meg a rajongóit, hogy egy életre lemondott a hajfestésről, és ma már büszkén viseli ősz tincseit.

Plasztikaellenes sztárok

MaxDowell sosem esett át semmilyen plasztikai műtéten, sőt 2021-ben az NPR-nek adott interjújában azt mondta, manapság sokkal gyönyörűbbnek érzi magát, mint fiatalon.

51641223 d749d14eb3e3a9c01c409d8b4c320952 wm
Andie MacDowell a természetesség híve., Szerző: Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary

Bevallotta, amikor negyvenéves lett, a környezetében többen arról faggatták, nem zavarja-e a kora, és nem tart-e attól, hogy soha többé nem kap állást Hollywoodban az életkora miatt.

– A legőrültebb dolgokat mondták nekem, amikor betöltöttem a negyvenet. Egyszer egy újságíró megkérdezte tőlem, milyen érzés idősebbnek lenni, és elveszíteni a szépségem. El sem hittem, hogy mi hagyta el a száját. Az volt a válaszom, nem érzem, hogy elveszíteném a szépségem, szimplán csak másképp élem azt már meg. Fejlődünk és öregszünk, ez a folyamat része – magyarázta hozzátéve, hogy ilyen jellegű kérdéseket a férfiak sosem kapnak érdekes módon.

2018-ban a Vogue-nak nyilatkozott arról, hogy nem akarja fiatalabbnak mutatni magát, ezért nem akar kés alá feküdni.

– Az élet egy utazás, és nem mehetsz vissza az időben. Nem akarom tettetni azt, ami nem vagyok, és sosem szégyelltem a koromat sem. Pozitívan akarok hozzáállni a dolgokhoz, és úgy érzem, az életem minden egyes szakaszában jó helyen vagyok.

Nem Andie MacDowell az egyetlen híresség, aki büszkén vállalja a korát, és nem hajlandó fiatalító beavatkozások alá vetni magát. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akik a plasztika ellen vannak.

A 78 éves Helen Mirren sem csináltatott meg magán semmit, 2020-ban így nyilatkozott: „Nyilvánvalóan igyekszem olyan jól kinézni, amennyire csak tudok, és szeretnék húsz évvel fiatalabbnak kinézni. De nem nézek úgy ki, és soha nem is fogok.”
Szerző: Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary
A 64 éves Emma Thompson nem érti, sokan miért plasztikáztatnak, a kollektív pszichózis egyik formájaként tekint ezekre az eljárásokra.
Szerző:Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary
Az idén 65. szülinapját ünneplő Jamie Lee Curtis is lebeszélne mindenkit a plasztikáról, egyszer így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Ha egyszer elcseszed az arcod, már nem tudod azt visszacsinálni.”
Szerző:Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary
A 65 éves Sharon Stone-t bár nem zavarja, ha valaki plasztikáztat, azonban nem tartja normálisnak, hogy ilyen módon újrakreálja magát az ember. Szerző:Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary

Képek: Getty Images Hungary

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Exit mobile version
Megszakítás