-2.6 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

A 3 legvonzóbb férfitípus a csillagjegyek alapján!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A horoszkóp szerint létezik 3 olyan férfi csillagjegy, amely minden nőt képesek meghódítani. Ezek a férfiak sármosak, gőgösek, és rendkívül vonzóak, így nem is csoda, hogy nem tudnak ellenállni nekik a szebbik nem képviselői.

SKORPIÓ

A Skorpió férfi nagyon szemrevaló, vonzó testfelépítésű, így nagyon nehéz neki ellenállni. Minden nőt képes levenni a lábáról, ez a Skorpió férfi egyik adottsága. Még azok a férfiak is sikeresek a nők körében, akik nem kifejezetten jóképűek.

Hisznek magukban, az erejükben, és ugyanakkor nagyon titokzatosak. Igazi hősök, akik kiállnak a szeretteik mellett. Az érdekes, misztikus nőkért rajonganak.

2. OROSZLÁN

Az Oroszlán férfi a csábítás nagymestere. Minden nő szívét elvarázsolja a sármjával. Rendkívül szenvedélyes, nagyvonalú, akinek nem lehet ellenállni. Karizmatikus személyiség, tudja, hogy mit kell mondania egy nőnek, hogy meghódítsa.

Ha szerelembe esik, akkor mindent megtesz a szerelméért. Az a nő, aki szeretné felhívni magára egy Oroszlán férfi figyelmét, flörtöljön vele és éreztesse, hogy megbízik benne, így minden idejét vele fogja tölteni.

3. RÁK

A Rák férfi a romantikus, érzéki, optimista énjével nyűgözi le a hölgyeket, de meg kell említenünk a fejlett humorérzéket is, amellyel szintén elvarázsolja a szebbik nemet. Emellett egy Rák férfi biztonságot nyújt a párjának, ami elég ritkaságnak számít.

Remekül öltözködik, kifogástalan ízléssel rendelkezik. Jó a társaságában lenni.

twice.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Vegyi fegyver bevetésével vádolták meg az ukrán hadsereget, nagyon sokan rosszul lettek, eddig halálos áldozatokról nincs hír..

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz...

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...