5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekKülföldA 23 éves anyuka történelmet írt egy szüléssel, amely 500 évente csak...

A 23 éves anyuka történelmet írt egy szüléssel, amely 500 évente csak egyszer fordul elő – képek, videó

A természet néha megadja az esélyt, hogy valami olyan szemtanúi lehessünk, melynek esélye egy a hétmillióhoz.

2013-ban egy cseh pár, Alexandra Kinova és férje, Antonin szemtanúi voltak az élet csodájának.

A párnak már volt egy fia, de mindig arról álmodozta, hogy legyen még egy pár. Ez a világ legtermészetesebb dolga két olyan ember között, akik szerelmesek egymásba.

Mindenki ezt olvassa most!

Nyilván hatalmas öröm volt, amikor kiderült, hogy Alexandra ismét terhes. Mindenki nagyon várta az új kistestvért.

Az első ultrahangon azonban egy picit ledöbbentek. Az orvosok elmondták, hogy nem csak egy, hanem két gyermekük lesz. A család nem ijedt meg az ikerterhesség tényétől. Nagy mosollyal és boldogan fogadták a hírt. Ami ez után jött, arra azonban senki sem számított.

Eljött a második ultrahang ideje, és az orvos meg nagyobb meglepetést okozott a leendő szülőknek. Kiderült, hogy nem egy ikerpárt várnak, hanem összesen kettőt. Négy babát véltek felfedezni az ultrahangon. Ez meghökkentette azokat az ismerőseiket is, akiknek még egy baba sem jött össze.

Az események tovább pörögtek. A következő orvoslátogatás során a pár megtudott valamit, ami annyira elsöprő volt, hogy mindenki teljesen szótlan maradt. Világszenzációvá váltak, és különböző országok magazinjai is lehozták a történetüket.

Mindenki ezt olvassa most!

Ez az elképesztően bátor anya végül ÖT babát hozott a világra. Az ötös szülés esélye egy a hétmillióhoz. A szülés napján körülbelül 40 korházi alkalmazott tartózkodott a szülőszobában.

Az emberek alig várták, hogy megtudják a picik nemét és, hogy mindenki egészséges-e. Szerencsére az újszülött osztály főorvosa elmondta, hogy nincsenek komplikációk és öt teljesen egészséges baba jött a világra. Négy fiú és egy kislány.

Az újszülött osztályon több alkalmazottnak is kicsordultak a könnyei.

A büszke anya az első nő Csehországban, aki ötösikreket szült anélkül, hogy bármilyen termékenységi kezelést végeztek volna. Az országban 1949 óta aktívan rögzítik a születési statisztikákat. Ez idő alatt egyszer sem esett szó ötös ikerterhességről. Nagyjából 480 évente születnek egészséges ötösikrek, mindennemű komplikáció nélkül.

Az apa, Antonin majdnem elmulasztotta a nagy pillanatot, mert elakadt egy dugóban, de végül sikerült időben megérkeznie.

Mindenki ezt olvassa most!

A fiúk Deniel, Michael, Alex és Martin nevet kapták, míg a kislány Terezka lett.

Egy kis angol nyelvű videó is dukál.

Lenyűgöző ugye? Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

vilagunk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work